Sayfa 25/245 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1957 madde; 193 - 200 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    dünden sonra bugünkü hareketi anlayan var mı?
    galiba bizim gördüğü tüm kademelere veriyor malı speğimizde 12 15 hareketi çekiyor :D

2.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    galiba bizim gördüğü tüm kademelere veriyor malı speğimizde 12 15 hareketi çekiyor :D
    12~15 hareketi anlamadim :D nasil bir hareket

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yalniz bizim menkulden dun gelen lotlar ky nin 5,94 luk dolasimdaki hisse orani değişmedi

4. yalnız bu hareketler başka tahtalarda sankoda görmüştüm uzun çubuk grafiklerde daha çok hatta sonra iyi oldu sonu :D umarım bizimkide güzel olur

5.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    12~15 hareketi anlamadim :D nasil bir hareket

12 şerli 15 şerli alımlar yapıyordu sabahtan :D

6.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    Ben dunude pek anlamadim ama spekin farkli bir tarzi var grafige,bakinca bu çubuklar oldukca fazla var al satci spek :D

Dün 3 kişilik paralı bir gurup 20.25 kademe kaldırıp trade etti . Ben şahsen tavan yaptırırlar diye bekledim ama Bizim menkul göz açtırmadı...10.12 kademeye verip çıktılar...

7.  Alıntı Originally Posted by metrozede61 Yazıyı Oku
    Dün 3 kişilik paralı bir gurup 20.25 kademe kaldırıp trade etti . Ben şahsen tavan yaptırırlar diye bekledim ama Bizim menkul göz açtırmadı...10.12 kademeye verip çıktılar...
    Bizim menkul bulmuş bir kaç emmiyi malı onlara satıyor edemezler mi sen nasıl py yapıcısın hep satıyorsun halka açıklık yakında 6 ve üzeri olacak amaç b ve a grubu yapmak bedelsiz ve bedelli ocak ayına kadar olabilir kağıttan çıkış yok ve nakit girişleri ve haberlerle hareketin devamı gelecektir 12 aylık bilanço ya kadar krgyo dayım ytd

8.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Bizim menkul bulmuş bir kaç emmiyi malı onlara satıyor edemezler mi sen nasıl py yapıcısın hep satıyorsun halka açıklık yakında 6 ve üzeri olacak amaç b ve a grubu yapmak bedelsiz ve bedelli ocak ayına kadar olabilir kağıttan çıkış yok ve nakit girişleri ve haberlerle hareketin devamı gelecektir 12 aylık bilanço ya kadar krgyo dayım ytd
    yalnız dün ki bizim menkulün satışı sonrası oran değişmedi bu mal dolaşımdaki hisselerden satıldı benim anladığım kadarıyla.

Sayfa 25/245 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •