-

Originally Posted by
pc_ogretmen
dünden sonra bugünkü hareketi anlayan var mı?
galiba bizim gördüğü tüm kademelere veriyor malı speğimizde 12 15 hareketi çekiyor :D
-

Originally Posted by
romantictr
galiba bizim gördüğü tüm kademelere veriyor malı speğimizde 12 15 hareketi çekiyor :D
12~15 hareketi anlamadim :D nasil bir hareket
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yalniz bizim menkulden dun gelen lotlar ky nin
5,94 luk dolasimdaki hisse orani değişmedi
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
yalnız bu hareketler başka tahtalarda sankoda görmüştüm uzun çubuk grafiklerde daha çok hatta sonra iyi oldu sonu :D umarım bizimkide güzel olur
-

Originally Posted by
pc_ogretmen
12~15 hareketi anlamadim :D nasil bir hareket
LG-D802 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 şerli 15 şerli alımlar yapıyordu sabahtan :D
-

Originally Posted by
pc_ogretmen
Ben dunude pek anlamadim ama spekin farkli bir tarzi var grafige,bakinca bu çubuklar oldukca fazla var al satci spek :D
LG-D802 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 3 kişilik paralı bir gurup 20.25 kademe kaldırıp trade etti . Ben şahsen tavan yaptırırlar diye bekledim ama Bizim menkul göz açtırmadı...10.12 kademeye verip çıktılar...
-

Originally Posted by
metrozede61
Dün 3 kişilik paralı bir gurup 20.25 kademe kaldırıp trade etti . Ben şahsen tavan yaptırırlar diye bekledim ama Bizim menkul göz açtırmadı...10.12 kademeye verip çıktılar...
Bizim menkul bulmuş bir kaç emmiyi malı onlara satıyor edemezler mi sen nasıl py yapıcısın hep satıyorsun halka açıklık yakında 6 ve üzeri olacak amaç b ve a grubu yapmak bedelsiz ve bedelli ocak ayına kadar olabilir kağıttan çıkış yok ve nakit girişleri ve haberlerle hareketin devamı gelecektir 12 aylık bilanço ya kadar krgyo dayım ytd
-

Originally Posted by
yav_tan
Bizim menkul bulmuş bir kaç emmiyi malı onlara satıyor edemezler mi sen nasıl py yapıcısın hep satıyorsun halka açıklık yakında 6 ve üzeri olacak amaç b ve a grubu yapmak bedelsiz ve bedelli ocak ayına kadar olabilir kağıttan çıkış yok ve nakit girişleri ve haberlerle hareketin devamı gelecektir 12 aylık bilanço ya kadar krgyo dayım ytd
yalnız dün ki bizim menkulün satışı sonrası oran değişmedi bu mal dolaşımdaki hisselerden satıldı benim anladığım kadarıyla.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri