Bizimin satýþlarý duruluyor galiba ama kaðýt gün boyu yorgundu , yarýn baþýný kaldýrmasýný bekliyorum...
Ek 3143
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Önümüzde ki ay güre tesisleri bitiyor ve horizonda ki daireler satýþta iþte buradan kasaya girecek nakitleri unutturma derdindeler bir hissenin yükselmesi için en önemli etken nakit ve beklentidir bizde hepsi var þuan bizimle danýþýklý dövüþ var bu da bizimin bir noktadan sonra satýþlarýný azaltmasýyla son bulacak ve kaðýdýn önü açýlacaktýr...yeni proje ve projeler açýklanmalýdýr yakýnda bunun için sermaye artýrýmý bekliyorum ve gyolar içinde fk olarak çok uygun rakamda olan(2,97) krgyo prim.yapacaktir sabrý olan kazanabilir 2018 mart ayýna kadar korfezdeyim 12 aylýk bilançoya kadar ytd
bu kar ve bu beklentilerle buralarda uzun süre duracaðýný sanmýyorum...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
sinir harbi resmen sanýrým temmuza kadar b ye geçmeyecek bir fiyatta kalacak istemiyorlar heralde... neden istemediklerinde anlamýyorum aslýnda. Bu kadar kâr bu kadar proje hala durduðu yere bak.
Dolasimdaki pay 6,1 e cikti cuma satisi dahildir buna, ptesi satisi dahil mi degil mi yarin belli olur...
Yer Ýmleri