Bu kaðýt adamý deli eder ey spek bayram üstü güldür milleti sevinelim bari çek 3 tlye dua al bayramýn güzel geçer dua dua dua.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaðýt adamý deli eder ey spek bayram üstü güldür milleti sevinelim bari çek 3 tlye dua al bayramýn güzel geçer dua dua dua.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce b sonra a olacaðýz sakin ve sessiz 110 milyon nakit potansiyeli devam ediyor ytd
Bugün Güre den geçtim.Körfez Tatil Sitesi nin otoparký araç doluydu.Maþallah dedim. Hayýrlýsýyla meyveleri toplayacaðýz.
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Geçen haftaki düþüþte aþaðýdan almýþ olabilenlere baský yaparak dökmeye çalýþýyorlar. Burada bir süre süründürüp hissenin kaderini çizmeye çalýþacaklar.
Bu arada; adamlarýn elinde 1 milyon lottan fazla hisse var ve maliyetleri 2,20-2,25 civarý. Dolayýsýyla onlarda zararda.
Sessizlik ve izleyicinin çok olmasý iyi gibi..ytd deðildir
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Screenshot_2017-08-21-18-42-22.jpg
Yatýrým tavsiyesi olamaz
Tahminimce spekler; borsanýn geçen haftaki düþüþünde ya kredide yakalandýlar ya da baþka hisselerde operasyonu devam ettirmek için paraya ihtiyaçlarý oldu. Yoksa maliyetlerinin %15'i kadar zararla o hisseleri satmazlardý. Yine kar eden piyasa yapýcýsý Bizim Menkul oldu. Sattýðý hisselerin bir kýsmýný aþaðýdan yerine koydu.
Spekler þimdi hisseyi soðumaya aldýlar. Diðer hisselerde operasyon bitince geri dönerler.
Ulan ne bezdirdinbe harbi su katýlmamýþ ors pu çocusun senin patronununda müdürününde ta 7 sülalesini eþek s ik sin *****n am ýna sok güredeki evlerinide arsanýda
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri