Sayfa 25/1013 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. @jackieTheTrader (Sn. Bora Yaşar sayesinde analizlerini inceleme fırsatı bulduğum için teşekkürler) :

Not: popüler bir Elliot analistinin analizinin paylaşımıdır, herhangi bir tavsiye ya da dayanak teşkil etmemelidir !

Turkcesi nedir?

3. Erdem Başcı bir de 'Kimse merak etmesin doların belini kırarız' demişti.Aynı dönem de de reis 'bence dolara yatırım yapanlar yaya kalacaktır' demişti.

4. Artık bu seviyeler eurotl de ve usdtl nin yukarı tepki ye başlayacağı seviyelerdir.

https://invst.ly/3bopn

https://invst.ly/3bopt

Yalnız ilginç bir nokta eurotl nin yukarı hareketlerde dolartl den daha yukarılara gitme potansiyeli gözüküyor.

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hey maşallah bugün gördümde inanamadım herkeste doların düşeceğini bilmiş hatta daha da düşer diyorlar o zaman bize akıl verene kadar şortlayın gitsin hem siz kazanın hemde biz kafamızı dinleyelim,

Şimdi dolar 3.0 TL iken hiçbiriniz gelip bize dolar artacak alın demediniz onu geçtim dolar 3.95 olduğunda bizi yine satın diye uyarmadınız ama baktınız teker yuvarlanıp geliyor ben bilirem deyip çıkageldiniz ama hoşgelmediniz...

Temeli olan ve kendi içinde bir mantık ve strateji içeren her yazıya saygım var temelsiz düşecek dedik düştü diyenlere yok...

Neyse şimdi soru şu buradaki bir çok delikanlı aldığı pozisyonu her seferinde yazdı zarar etse bile yinede yazdı ama bu iddialı kişilerden hiçbirinin aldığı pozisyonu bilmiyoruz...

Bende daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım 4 ay önce aldığım pozisyona mecburiyetten devam ediyorum %40 dolar %60 borsa "sebebi de kötü hisse seçimi doğru seçimle %25-30 kar içten değildi ama ben resmen mevduat faiziyle yarışan hisseyi buldum bula bula "
    Düşecek bu meret diyenler yazın pozisyonları bakalım öyle forumda atıp tutmak değil, Dolar şu garip haliyle bile 4 ay öncesine göre %20 artıda, siz bu sürede daha çok nasıl kazandıysanız yazında bizde bilelim cahil kalmayalım...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Buraya tüm uyarılara, ricalara rağmen hala her kur düşüşünde gelip de can sıkıcı yazılar yazanlar, hak ettikleri lafları torbaya doldurup "Allah bereket versin" mantığıyla şükredip gidiyorlar.

Bu nasıl bir insanlık ve ruh halidir anlamıyorum...

Çocukluğundan itibaren ezilmiş, kakılmış, dayak ve küfür yemiş diye başlayacağım ama uzmanlık alanım değil.

7. 2.650 maliyetle beklemedeyim

Sent from my SM-T817 using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    8 yazan var 4 yazan var 5 yazan var yokmu arttıran demek geçiyor içimden
    Siizler doları hiç bilmiyorsunuz terste kalınca ne kadar acıtacağını bilmiyorsunuz elinizi kolunuzu bağlayacağını bilmiyorsunuz çoğunluğa malı 3,80-3,94 bandından kitlediler ve dönüp alacakları yer 3,0 ın altı olacaktır dolarda terste kalınca satamazsın, zaman ve süre içinde duygusal bağ oluşur , bundan kaçamazsın, bu bağ sonrasında inançla birleşir , güçlenir, seni gece rahat uyutur , ama mum gibi servetinide eritir ,
    bende aynı şeyleri düşünüyorum.. genel algının tersi gerçekleşmezse buyukler nasıl para kazanacak..

Sayfa 25/1013 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •