Sayfa 25/177 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1414 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. 26.08.2021 tarihinde 31,60 TL - 31,98 TL fiyat aralığından (ortalama 31,8190 TL) 1.203.132 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 10.421.882 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %1,5423)

Vay anasını bu kadar lot almıslar bugun hale bak.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şirket bugün de 1.200.000 lot aldı. Daha ne yapsın? Deutsce'nin 9 milyon lotu kaldı. İsterse hepsini sıfırlasın. Arçeliğe her zaman alıcı bulunur.

3. Hocam Sirketten Baska alıcı yok tahtada alan ertesi gün satıyor bofa zaten hep satıyor )), en son 33 lerde bunu demiştik nerelere. Geldik sirket bildiğin paçala basladı benim gibi satısların durulması önemli su asamada.
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Şirket bugün de 1.200.000 lot aldı. Daha ne yapsın? Deutsce'nin 9 milyon lotu kaldı. İsterse hepsini sıfırlasın. Arçeliğe her zaman alıcı bulunur.

4.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Hocam Sirketten Baska alıcı yok tahtada alan ertesi gün satıyor bofa zaten hep satıyor )), en son 33 lerde bunu demiştik nerelere. Geldik sirket bildiğin paçala basladı benim gibi satısların durulması önemli su asamada.

İnan arkadaşım, parayı bulan Arçelik alıyor. Ben bile 1-2 liraya bakmadan her ay alabildiğim kadarıyla alıyorum. Zaten son 1 yıldır ky Arçeliğe resmen saldırdı. Gitmemesinin nedeni de bu. Bütün aracı kurumlar 1 yıldır Arçelik öneriyor ve herkes Arçeliği evladiyelik biriktiriyor. Ha ülke notu nedeniyle ülkeden ve borsadan zaten bi kaçış var, ona birşey diyemem ama Koç kimsenin yardımıyla gelmedi bugünlere. Bugün sevsin sevmesinler ülkede herkes Koça güvenir. Biraz daha toplasınlar gör bak basit bi haber bile yabancıyı buraya toplamaya yeter. Mesela Arçeliğin Beylikdüzünde koca arsada fabrikası var, e5'in yanında, yanına Kameroğlu koca Residance yaptı, diğer tarafları da keza öyle. Gün geçtikçe orası paha biçilemez bir hale geliyor. Daha ne kadar beklerler bilemiyorum ama fabrikayı taşıma gibi bi haber bile Arçeliği uçurmaya yeter. Bu kağıt 1,5 yıl önce 12 TL'ye inmişti, en azından şimdi inse bile her kademede alıcısı hazır, bence şirketin alım için hissenin düşüşüne izin vermesi de tamamen şirket menfaatine olan birşey, 31'den veya daha aşağısında almak varken 34'den almak gibi bir salaklığı Arçelik gibi bir şirketten kim bekleyebilir? Arçeliğin yaptığı bence çok doğru. Ben hisse almak istemiyorum ama düşürürseniz alırım, cep to cep yaparak hisseyi düşürmenize veya düşük fiyattan başkasına satmanıza izin vermem, ben kendim alırım diyor. Önemli olan Arçeliğin kararlılığı. Ki bugün o kararlılığını gösterdi. Ben 67 milyonun tamamını bile almak kararlılığını göstereceklerini düşünüyorum. Çünkü bunlar Koç. Öyle sabancı, tüpçü vb. falan değiller. Gerçek namları var.

5. 27.08.2021 tarihinde 31,72 TL - 32,10 TL fiyat aralığından (ortalama 31,9173 TL) 1.325.634 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 11.747.516 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %1,7385)

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    İnan arkadaşım, parayı bulan Arçelik alıyor. Ben bile 1-2 liraya bakmadan her ay alabildiğim kadarıyla alıyorum. Zaten son 1 yıldır ky Arçeliğe resmen saldırdı. Gitmemesinin nedeni de bu. Bütün aracı kurumlar 1 yıldır Arçelik öneriyor ve herkes Arçeliği evladiyelik biriktiriyor. Ha ülke notu nedeniyle ülkeden ve borsadan zaten bi kaçış var, ona birşey diyemem ama Koç kimsenin yardımıyla gelmedi bugünlere. Bugün sevsin sevmesinler ülkede herkes Koça güvenir. Biraz daha toplasınlar gör bak basit bi haber bile yabancıyı buraya toplamaya yeter. Mesela Arçeliğin Beylikdüzünde koca arsada fabrikası var, e5'in yanında, yanına Kameroğlu koca Residance yaptı, diğer tarafları da keza öyle. Gün geçtikçe orası paha biçilemez bir hale geliyor. Daha ne kadar beklerler bilemiyorum ama fabrikayı taşıma gibi bi haber bile Arçeliği uçurmaya yeter. Bu kağıt 1,5 yıl önce 12 TL'ye inmişti, en azından şimdi inse bile her kademede alıcısı hazır, bence şirketin alım için hissenin düşüşüne izin vermesi de tamamen şirket menfaatine olan birşey, 31'den veya daha aşağısında almak varken 34'den almak gibi bir salaklığı Arçelik gibi bir şirketten kim bekleyebilir? Arçeliğin yaptığı bence çok doğru. Ben hisse almak istemiyorum ama düşürürseniz alırım, cep to cep yaparak hisseyi düşürmenize veya düşük fiyattan başkasına satmanıza izin vermem, ben kendim alırım diyor. Önemli olan Arçeliğin kararlılığı. Ki bugün o kararlılığını gösterdi. Ben 67 milyonun tamamını bile almak kararlılığını göstereceklerini düşünüyorum. Çünkü bunlar Koç. Öyle sabancı, tüpçü vb. falan değiller. Gerçek namları var.
    Sabancilara.cok uzuluyorum.Kordsa Enerjisa Brisa tasiyan bir olarak otomotivden ayrilmasalardi iyi olurdu.
    Kuzenler vs bitirdi holdingi...
    Ytd

7. Böyle bir günde bile eksiye gececek neredeyse sirket alım yapmasa demekki 25 26 larda olacaktı.

8.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Böyle bir günde bile eksiye gececek neredeyse sirket alım yapmasa demekki 25 26 larda olacaktı.

Bence tam tersi 40 larda olurdu...
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 25/177 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •