Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muahhaaa, psikolojik yas süreci başladı demek.
    Yeterki bunlar gitsinde şey nolursa olsun moduna girdiler.
    Bizim ülkenin sorunu 7 sinden 70 ine herkesin siyaset e bulaşmış olması,
    sanıyorlar ki bunnar gidince herşey düzelecek.
    halbukisi öbürü gelince bu seferde berikisi aynı şeyi söylüyecek. Yeter ki bunlar gitsinde şey nolursa olsun.
    Burada tek ortak noktamız
    A partisinin de B partisininde iktidara geldiğinde vatandaşın diyeceği laf. bunlar gitsinde şey nolursa olsun.
    Ali koç fenere geldiğinde herkes seviniyordu ya, öyle olcak bence.

2. Abi Venezuela da marketlerde dolar geçiyor 1 elmanın kilosu 6 $

Arjantin borsası bizi ikiye katlanmış dolar bazli.

Xbank usbaz grafik tüm dalgalar dibi kirmasiyla Tamamlanmis gözüküyor. Xbank TL graf cuma net breakout ve 2. Dalga geri geldi .. 3 başlayabilir. Kendi fikrimdir.

VOB yapmayın hayatınız kayar

Teknik analiz diye birşey yoktur...

3.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    memed abiyi papaz yapıp versek olmamı...

Saygılar
    memedabiyi yedirmeyiz..
    onu yarın yılana verecez ..

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ali koç fenere geldiğinde herkes seviniyordu ya, öyle olcak bence.
    Tabiki ilk başlarda yalancı bahar olur, bknz. Bunlar ilk geldiğinde de olmuştu, sonrası işte görüyorsunuz yılanoğlu bazlı bist grafikisinde
    Bu 50 yıldır bu şekilde belki de daha fazla
    İç minnaklar bu şekilde sömürüyor Türk halkını yıllardır dır, paramız pul oldu halen siyasetten medet umuyoruz.
    Yok bu gitsin, öbürü gelsin
    her gelen bizi ütüyor diyen yok
    Son düzenleme : *Bozkurt; 19-12-2021 saat: 20:07.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Çoğu yerde artık kameralar var, güvenlik var ama yine de insanlar görünmem ya da yakalanmam deyip hırsızlık yapıyor, TV'lerde gösteriliyor.

Arsen Lupen, Ocean Eleven vs tipi aklıllara durgunluk veren dolandırıcılık/hırsızlık çok az, o kapasitede kişiler için ülkede daha kolay yollar var belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Yazın turistlerinde gelişiyle süt peynir vd bulma sıkıntısı çekebiliriz

Çiğ sütteki fiyat artışı üreticinin cebine girmeden eridi

- Yeme yapılan zamlar süt yem paritesini düşürdü, çiftçi yine zararda.

- Sencer Solakoğlu’nun başkanlığını yaptığı TÜSEDAD’ın süt ve et konusundaki uyarısı mutlaka dikkate alınmalı

İşte o uyarı

https://twitter.com/tarimyazari/stat...kOmNbctVA&s=19

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de - bir şeyci olmamaya çok çok özen gösteren birisiyim ama illla ki bişeyci ol derlerse Atatürkçü olurdum, dindar arkadaşlar şöyle böyle sızlanır şikayet ederlerken zaman zaman hak verir gibi olurdum, ama yaşadığımız yıllar (2016 vs..) gösterdi ki diyaneti kurarak, zehir yuvası bazı oluşumların önünü keserek ne kıymetli hizmetleri olmuş.

Ekonomi ise ekonomi. üretimse üretim. gelişme ise gelişme. Dış borç da ödemiş, ülkeyi de büyütmüş, hizmetleri çok.

Allah razı olsun, mekanı cennet olsun kıymetini herkes bir gün anlasın inşallah.
    kardeşim atatürkçülük vs kemalizm çok tartışılır ama atatürkçülük sanki 1980 darbesi sonrası abd dayatmalarının bir sonu gibi. ama kemalizm böyle bir ruh ölemez, ölmemeli.

http://melburn.bk.mfa.gov.tr/Mission...nfoNote/218747
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çoğu yerde artık kameralar var, güvenlik var ama yine de insanlar görünmem ya da yakalanmam deyip hırsızlık yapıyor, TV'lerde gösteriliyor.

Arsen Lupen, Ocean Eleven vs tipi aklıllara durgunluk veren dolandırıcılık/hırsızlık çok az, o kapasitede kişiler için ülkede daha kolay yollar var belki.
    Güncelde bankalar halkı,bankaları da iş adamları içini boşaltıyor,üstelik Tv.kameralarının karşısında yapıyorlar.

YTD

Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •