Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Aha memed kırsoy ralli dedi. Boğalar iyi bir düşünün derim. Memed abi hep yek atmasıyla meşhurdur.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memetabi bu kadar kafamızı zi.tin finans olayını siyasete mi getirdin sonunda
    Muahhaaa, psikolojik yas süreci başladı demek.
    Yeterki bunlar gitsinde şey nolursa olsun moduna girdiler.
    Bizim ülkenin sorunu 7 sinden 70 ine herkesin siyaset e bulaşmış olması,
    sanıyorlar ki bunnar gidince herşey düzelecek.
    halbukisi öbürü gelince bu seferde berikisi aynı şeyi söylüyecek. Yeter ki bunlar gitsinde şey nolursa olsun.
    Burada tek ortak noktamız
    A partisinin de B partisininde iktidara geldiğinde vatandaşın diyeceği laf. bunlar gitsinde şey nolursa olsun.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    memed abiyi papaz yapıp versek olmamı...

Saygılar

4. arkadaşlar şu investingin alarm sistemi güzel de bist verilerinin 15 dakika gecikmeli gelmesi sıkıntı, bu sorunu aşabilen varmı? android telefonda zborsa kullanıyorum alarmı dandik, bazen çalışmıyor, çalışsa bile ses çalmıyor. alım yeri geldi mi diye gün boyu ekran bakmak zorunda kalmayacağımız bir yol yokmu?

5.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Ralli dayı
    Ralli de ..yukarı mı aşaa mı?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yukarı cinim

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Renk sordum yahu ..kırmızı -yeşil ..bu kadar zor mu ya bu basit soruya cugap vermek?

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Yukarı cinim
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

yeni model falan geçin kardeşim.

model burnumuzun dibinde.

ankarada oturuyorsan tandoğan durağının biraz yukarısında.
    o kadar okudum, daha iyisini görmedim. rabbim razı olsun her yaptığından.

ama bu dinbazlar bana neler neler etti. ne kadar hakkımı gasp etti. çok naif biriyim. hiç birine kötülüğüm de olmadı. hepsinden daha dolu cv sahibiyim ama işte kemalistim
    Ben de - bir şeyci olmamaya çok çok özen gösteren birisiyim ama illla ki bişeyci ol derlerse Atatürkçü olurdum, dindar arkadaşlar şöyle böyle sızlanır şikayet ederlerken zaman zaman hak verir gibi olurdum, ama yaşadığımız yıllar (2016 vs..) gösterdi ki diyaneti kurarak, zehir yuvası bazı oluşumların önünü keserek ne kıymetli hizmetleri olmuş.

Ekonomi ise ekonomi. üretimse üretim. gelişme ise gelişme. Dış borç da ödemiş, ülkeyi de büyütmüş, hizmetleri çok.

Allah razı olsun, mekanı cennet olsun kıymetini herkes bir gün anlasın inşallah.

Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •