Sayın abim Gmtas özelinde şöyle yükseldi böyle yükseldi yorumları var fakat ben bunlara katılmıyorum hissedeki yabancı yatırımcılar dolar bazlı bakıyorlar sizinde az önce bahsettiğiniz gibi zirve aşımı yeni oldu ve üstünde yerleşmeler başladı ez cümle yolun daha çok başında olduğumuzu düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun şimdi arkamıza yaslanıp bu şahane tahtayı izleme zamanı👋
Mohnish Pabrai Parakende sektöründe agrasif büyüme hikayesi içinde gelmiş olabilir. Başkanın her ilde bir şube sözü var, hatta Berlin de bile açmayı düşünüyoruz diyor. Mohnish Pabrai bu büyüme hikayesi için uzun vadeli yatırım yapıyor olabilir
https://youtu.be/xTpJHRLHGns?si=CfPyPIzAJM0Vlmpm
Her ilde en az bir şube hikayesi ve yurt dışına açılma hikayesinide üstüne koyduğumuz zaman uzun vadede muhteşem bir büyüme hikayesi çıkıyor ortaya. 2 şubeden 200 şubeye kadar gidebilecek bir hikaye bu
Bebek bir şirketin büyüme hikayesine gelmiş olabilir Hintli balina
Gimat Arena projesinde daireler, ofisler ve dükkanlar yapılıyor. Benim orda aklıma takılan şey 800 araçlık kapalı otopark yapacağız sözü. Bu projenin içinde var ve yapılıyor şuanda
Eğer bu kapalı otoparka saatlik, günlük ücret alınacaksa yanı sıra bu otoparka oturanlardan aidat alınacaksa buradan başka bir hikaye daha çıkar diye düşünüyorum
Hintli yatırım gurusu fiyata bakmadan her kademeden mal çekiyor. Muhtemelen ve büyük ihtimalle şuan şirketin en büyük ortağı oldu
Amacı en büyük paya sahip olmak mı yoksa şirketin tek hakimi olmak mı iler ki günlerde göreceğiz
Maşallah Subhanallah Elhamdulillah
Mohnish Pabrai iyi varsın
Yer İmleri