Sayfa 25/246 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 193 - 200 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    O minnoşlar iyi hoş da...

Ikisi de cok küçüklüğünden beri benim yanımdalar. Bir tanesi hala yavru zaten. Cezmi yani büyük olan bana abartı bağlı. Ben evde olduğum her zaman sürekli bana yapışık. Ben bilgisayar karşısında otururken de bilgisayar masasının üstünde gelip uyuyor. Bazen klavyeyi kıskanıp klavyenin üstüne yatıyor. Hatta geçenlerde tır şoförlüğü oyununda otobanda çok ciddi hızla giderken, birden oyun oynadığım parmaklarımı ısırmaya çalıştı şakadan. Ve yan taraftaki tıra çarpıp bir sürü ceza odedim.

Zaafımı da biliyor. Bağırıyorum, aldırmayıp bana yaklaşıp sürünüyor. Ayagimin yanina yatip yukariya dogru yuzume bakiyo.

Mesela su an ikisi de ustumde uyuyo...

Annem aradi, "yakinda cezmiyi sunnet ettirecem" dedim. Annem de "mevlut falan yap, kuran okut" dedi..
    Hayvanlar cocuklar gibi hatta çocuklardan daha zor bence

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Maşallah usdjpy gece 12 den beri aralıksız düşüyor
    Gercek hesapta doğru yönde olsak böyle düşmez!!!!

Gercek hesapta doğru yönde olsak böyle düşmez!!!!
    Ben şu an ters yöndeyim.. Hiç şakaları yok vallahi.. Geçen bir trade maceram oldu bunda.. 139 lardan girdim 133 lere kadar verdiler. 36 bin tl zarardan maçı döndürdüm.. Ama pes etmek üzereydim.. İnsafa gelip düzeltme yaptilar da kaçtım..

Bu sefer de verirlerse düzeltemem gibi

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ve simdi gördüm...USDJPY haftalik grafikte double bottom var. Daha once hic fark etmemistim. Son mumlarin dizilisine bakmistim sadece....

Vay anasını...

Selim bey 133.06 görene kadar beni yanliz bırakmayın burda lütfen.. Görsün ben reel pozisyonlarimi kapatayım sonra gidebilirsiniz

Ve simdi gördüm...USDJPY haftalik grafikte double bottom var. Daha once hic fark etmemistim. Son mumlarin dizilisine bakmistim sadece....

Vay anasını...
    Allah soyletmis olsun..Amin

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ben şu an ters yöndeyim.. Hiç şakaları yok vallahi.. Geçen jir trade maceram oldu bunda.. 139 lardan girdim 133 lere kadar verdiler. 36 bin tl zarardan maçı döndürdüm.. Ama pes etmek üzereydim.. İnsafa gelip düzeltme yaptilar da kaçtım..

Bu sefer de verirlerse düzeltmem gibi
    Ben aynı durumda olsam Serumluk olurum.

Ben ilk FX ile tanıştığımda öğrenciydim. Bi arkadasima gitmistim. Ve o paso grafiklete falan bakıyordu ve ben ne olduğunu bilmiyordum. Düştükçe alan, çıktıkça satan biriydi. O gece uyumadık, butun indikatorler overbought gostermesine ragmen EURUSD cikmaya devam etti. Ve Arkadasimin butun parasi sabaha kadar gıdım gidim eridi. Sigara dumanindan goz gözü gormuyordu. Hic unutmuyorum o gunu...

Siz şakaları yok diyince bu hatıra geldi aklima...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey 133.06 görene kadar beni yanliz bırakmayın burda lütfen.. Görsün ben reel pozisyonlarimi kapatayım sonra gidebilirsiniz
    H1 yukselis sinyali geldi benim bakis acimdan...oraya kadar cikmali kolaylikla...

Sayfa 25/246 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •