Sayfa 25/662 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Valla ben bu durumdan son derece memnunum, daha iyisi can sağlığı diyorum kendi açımdan konuşursam. Al-satçılar için eşi benzeri bulunmayan bir treyding piyasasındayız. Gökte aranıp da yerde bulunan türden bir şey bu. Standart sapmasını 4 olarak hesapladım bunun yani %99.99 olasılıkla karşımıza çıkmayacak türden bir şey. 10.000 de 1 görülen bir olay yani. Bu durum ne kadar uzun sürerse benim gibi treyderler için o kadar iyi. Nerede volatilite, orada bereket. Volatilite ne kadar yüksekse bereket de o kadar çok olur. İkinci dereceden parabolik lineer ve de pozitif bir korelasyon söz konusu burada yani 3 ü 1 arada. Mevcut aşırı volatil ortamın devamını tüm kalbimle diliyorum.
    Bu da buna müsade eden devletin ayıbı.Ben gerekeni burada yazdım uyardım aklımın erdiğince.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dün 16:00 civarı bugün geçerli olan yeni teminat listeleri ve oranlarını millete atın ; ha öncesinde satış yapıp.

Sonra bugün piyasada şakır şakır alım yapın. Bilen biliyor başıma iş açmamak için daha detay vermeyeceğim.

İşin iyice çivisini çıkardınız. Görünüyor ki size dur diyecek kişilerde kaynattıkları çorbanın peşinde.

Bu piyasa her hissede aynı gün içinde bu kadar git geli kaldırmaz.

Hani bugün kamularda alım yapan arkadaş bir silkin ve kendine gel.

Bırak kredili viop kaldıraçlı long-short olanları artık orta seviye ve üstü yatırımcı olan bitenler yüzünden kazan kaldırdı kaldıracak hani farkında değilseniz bilesiniz.

Bu işlerde aynı market işi gibi iş işten geçtikten sonra jetonunuz düşmesin.

Geçen sene aralık ayında olan USD hareketi piyasayı çok etkiledi bir sürü şirketin bilançosu şu bu işler karıştı sizde piyasa aktörleri olarak bunu dibine kadar kullandınız. Ama bu sene ocak ayında yapılanlar işin suyunu çıkardınız.
    Bu mesajı boşa yazmadık burada salı akşamı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. EPDK Başkanı Yılmaz: Sanayi kuruluşlarında elektriğin bedelinin Şubat'tan itibaren % 12 düşmesini bekliyoruz- Bloomberg HT

Çok merak ediyorum şu haberin peşine hadi bankalara veriyorsunuz anladık sanayii şirketlerine niye satış geliyor?

Bakın sayın devlet yetkilileri birileri bu işin iyice suyunu çıkartıyor. İş artık normal mecrasından çok ;

Birilerinin verdikleri malı aşağıdan alıp almamasına göre fiyat şekilleniyor artık. Bunu da artık zamana yayma değil gün içine kadar indirgediler.

Bakın bu artık yeni yatırımcıları geçtim uzun vadeli kemik yatırımcıları da rahatsız ediyor.

Bu işte market işine dönecek.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    EPDK Başkanı Yılmaz: Sanayi kuruluşlarında elektriğin bedelinin Şubat'tan itibaren % 12 düşmesini bekliyoruz- Bloomberg HT

Çok merak ediyorum şu haberin peşine hadi bankalara veriyorsunuz anladık sanayii şirketlerine niye satış geliyor?

Bakın sayın devlet yetkilileri birileri bu işin iyice suyunu çıkartıyor. İş artık normal mecrasından çok ;

Birilerinin verdikleri malı aşağıdan alıp almamasına göre fiyat şekilleniyor artık. Bunu da artık zamana yayma değil gün içine kadar indirgediler.

Bakın bu artık yeni yatırımcıları geçtim uzun vadeli kemik yatırımcıları da rahatsız ediyor.

Bu işte market işine dönecek.
    Sn.Zdx&Lunar Soul merhaba, aynı durumu ben de görüyor size katılıyorum. Yalnız boşa nefes tükettiğinizi düşünüyorum. Karşınızda kapı duvar, tık yok. Şunu kabul edelim, BIST artık manipülasyonun normalleştiği bir borsa olmuştur. Bizim gibilere de en azından koşullarda gerçek bir düzelme olduğunu görünceye kadar yol görünmüştür.

Bizlerin sesine kulak tıkayanlar bizleri seçeneksiz sanmasınlar. Onlar kendi aralarında tek kale maç yaparlar artık. Selamlar.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

5. İşte olmasın bu kadarı da artık fazla ben yazayım da takmayan takmasın bizi.

Ortada fol yok yumurta yok marjlar gereksiz çok fazla. kesinlikle bu açık işi belli süre yasaklanmalı. Şimdi biri çıkıp yok piyasayı regüle ediyor falan fıstık diyebilir. hayır efendim adamın elinde malı yok neden benim elimdeki malın değerini belirleme hakkı olsun gücü yetiyor diye böyle saçmalık mı olur?

Yok açık piyasayı dengeliyormuş hadi oradan. Patron spekülatör el ele verip milletin elinden ucuza malını almak dışında hiçbir işe yaramaz bu açık yapılmasına izin vermek yatırımcıyı da kandırıyorsunuz niye İşlem hacmi artsın komisyonlar bonuslar indiragandi olsun diye.

İnşallah bunlar bir gün en üst makamın önüne gelir. ya da yukarıdan birilerinin canı yanar bir gün o zaman görürüm ben sizi.

Bu işlere Maalesef ancak bu şekilde dur denilmiştir hep.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Dayak başladı
    Bugünkü dayak bitti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Nasrettin Hoca'nin zamanindan beri hicbir sey değişmedi galiba

Kazanin doğurduğuna inananlar, öldüğüne inanmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Benim bir hayat felsefem vardir: Elindekinin degerini bilmeyen onu er gec kaybeder.
    Biraz "harsh" oldu ama bence bu sekilde.

Esas önemli olan beklenti'nin ne oldugudur. Bunu sadece hisse anlaminda da soylemiyorum. Insan icin de gecerli.
    Kisi baska insanlardan önce esas kendini çok iyi tanimalidir.
    Kendini tanimayan kisi en ucuz olan hisseyi bulmak icin analiz yapsa nolacak ? Bulsa da, alsa da, onu elinde tutamaz ki.
    özetle ne hisse analizi yapip hazineyi bulabilir, ne de dogru insanlarla iliskini uzun vadede surdurebilir.

haliyle yatirim tavsiyesi falan degil, abi tavsiyesidir
    di mi ama...

Sayfa 25/662 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •