Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
AQP'nin iki yüzlülüðü ....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dahasýda var,girme imkanýnýz olursa derinwepe girin orada kepazelikleri görün,ben uydu üzerinden giriyorum neler var,neler maydonuzlu köfteler,adamlar diyorki baþlarýndaki adam neler yaptýrtýyor neler halkýda bir güzel uyuyor,her tür teknolojiyi kullanarak yapýyorlar bunu diyor,zate uzunun beyin yapýsýný yüz tavrýný okuyan bunu bilir,bizler bunun yýllarca eðitimini aldýk 80 öncesi,o zaman internet yoktu,sadece insan fizyolojisi üstünde odaklanma vardý yani adam ve insan sarraflýðý
![]()
günaydýnlar
Ýyice sýktý bu yamuklara laf anlatmak,deveyi hendekten atlatýrsýn bunlarý atlatamazsýn reisleri dahil of,ulen of,Atatürkü ve kurduðu sistemi beðenmiyorsanýz defolun gidin diyorum gitmiyorlar sen git diyorlar,eðer bizler gidersek arkanýzý þiþhane yaparlar diyoruz hýk,mýk,gýk peþinden,çünkü biz gittiðimiz yeri þenlendiririz,örnekmi,bakýn MUSTAFA ÖZTÜRK hocaya,elin alamaný el üstünde tutuyor,kuzenlerimin çoðu alamanlarýn en üst nokta yönetiminde,üstelik bende 80 yýlýnda üye olduðum alamanlarýn yeþiller partisinde hala üyeyim,80 yýllarýnda çok yalvardýlar gitme diye,bende vatanýma hizmet edeceðim benden bu kadar demiþtim,tamam hizmet ettim ama,bu dar kafalýlara deðmezmiþ,koyun hala koyun,bir milim ilerlemeyi býrak hep geri gitmiþler![]()
Borsada neleri görüyoruzki,resmen kumarhane olmuþ,örnek OSTÝM,25 milyon kardan,300.milyona yakýn kar açýkladý,yaklaþýk 10 kat,dün 7.19 yaktý çok azýný okuttum,düþünemedik önceden 13 olduya,en aþaðýsý 10 olur hesabýndaydýk,bir baktým 6.60 olmuþ yumulduk,kapanýþ 6.48,bugün ise 6.26 yaktý,neymiþ kap,kacak doldurmasý lazýmmýþ,doldurdu,yanlýz 6.30 altýndayken iþbank sistemi bozuldu,zaten her bozuluþ bana 5000-20.000'e patlýyor,neyse yine yüklendik 6.30 üstünden,çünkü adým gibi biliyordum çýkaracaklarýný,sen 10 misli kar açýkla gel eski seviyene,neyse 6.98 yaktý tekrar yarýsýný yine gönderdim 80-90 arasý,zaman kötü,kolla dötü zamanýndayýz,endexte sert satýþlý 10.600 üstünden düþtü 10.400 cývarýna,resmen hisseler arasý dans ediyorum![]()
Atýcýlar pardon tahmin yapanlar lokali
BÝST U100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII
EKONOMÝK KIZLAR
Yer Ýmleri