Sayfa 25/425 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 3393 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dua etmemiz lazım,iyiki maliyetini bize yükleme yapmamışlar,rahmetli ecevit gibi biri olsaydı nah yaparlardı bu anlaşmayı.

BTC boru hattı ile ilgili söz konusu anlaşmalar Ecevit'in başbakanlığı döneminde imzalanmış...
    https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-...%C5%9Ft%C4%B1r.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,462
    İşbank yine sorunlu,nedense bu sorunu borsa açılışlarında yaşıyoruz,oturtmuşlar bebeleri sistemin başına lak,lak bizde öyle bişey yok diyorlar

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    BTC boru hattı ile ilgili söz konusu anlaşmalar Ecevit'in başbakanlığı döneminde imzalanmış...
    https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-...%C5%9Ft%C4%B1r.
    la yalama o hat avrupa hattı 2012 ye baksana sen
    bir halt olacağı yok.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. AQP'nin iki yüzlülüğü ....

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,462
    İyice sıktı bu yamuklara laf anlatmak,deveyi hendekten atlatırsın bunları atlatamazsın reisleri dahil of,ulen of,Atatürkü ve kurduğu sistemi beğenmiyorsanız defolun gidin diyorum gitmiyorlar sen git diyorlar,eğer bizler gidersek arkanızı şişhane yaparlar diyoruz hık,mık,gık peşinden,çünkü biz gittiğimiz yeri şenlendiririz,örnekmi,bakın MUSTAFA ÖZTÜRK hocaya,elin alamanı el üstünde tutuyor,kuzenlerimin çoğu alamanların en üst nokta yönetiminde,üstelik bende 80 yılında üye olduğum alamanların yeşiller partisinde hala üyeyim,80 yıllarında çok yalvardılar gitme diye,bende vatanıma hizmet edeceğim benden bu kadar demiştim,tamam hizmet ettim ama,bu dar kafalılara değmezmiş,koyun hala koyun,bir milim ilerlemeyi bırak hep geri gitmişler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,462
    Borsada neleri görüyoruzki,resmen kumarhane olmuş,örnek OSTİM,25 milyon kardan,300.milyona yakın kar açıkladı,yaklaşık 10 kat,dün 7.19 yaktı çok azını okuttum,düşünemedik önceden 13 olduya,en aşağısı 10 olur hesabındaydık,bir baktım 6.60 olmuş yumulduk,kapanış 6.48,bugün ise 6.26 yaktı,neymiş kap,kacak doldurması lazımmış,doldurdu,yanlız 6.30 altındayken işbank sistemi bozuldu,zaten her bozuluş bana 5000-20.000'e patlıyor,neyse yine yüklendik 6.30 üstünden,çünkü adım gibi biliyordum çıkaracaklarını,sen 10 misli kar açıkla gel eski seviyene,neyse 6.98 yaktı tekrar yarısını yine gönderdim 80-90 arası,zaman kötü,kolla dötü zamanındayız,endexte sert satışlı 10.600 üstünden düştü 10.400 cıvarına,resmen hisseler arası dans ediyorum

Sayfa 25/425 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •