Sayfa 25/92 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 735 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

Enflasyon 39...600 puanlık marj açıldı

2. Nazar değdirmeyelim yarın GUV-TBT..vb %1-1,5 gibi verecek.Faiz indiriminde bu oranlar tekrar olursa,zararı kapatıp çıkacağım bunlardan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Fonlarım %10 stopajlı.zaten şu da var sadece şu tusiad olayından mb 10 milyar dolar satmış deniyor.faiz indirimi yaparlarsa dövizde hareket kaçınılmaz.ppflerden iyi kazandık.devir tekrar döviz olacak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mıyım..3 ay sonra dövizde %9 net artış ( mevduatta %9 getirecek çünkü ) bence çok fazla olası durum.
    Bugün açıklanan yada isteğe göre dizayn edilen enflasyon rakamları ile 6 martta indirim yapılması neredeyse %100 garantilendi.
    Bilinmeyen ise indirimin oranı kaldı sadece... 250 mi, 300 mü, 500 mü vs. Tüsiad olayından sonra yurtdışından yabancı yatırımcı gelmesi ihtimali de kalmadı bence. kim neden gelsin ki!?

Dövizde olası hızlı yükseliş PPF dekilerin ( ciddi miktarda bir para buralarda) alış yapmasına fırsat vermeden de olabilir. Bundan dolayı portföyümdeki ppf satışlarını son zamanlarda hızlandırdım. Hava güneşli ve açık iken önlem almak daha kolay olur kapanırsa daha maliyetli olur diye düşünüyorum.

4. Tahvillerin getirisini belirleyen BIST kyd endekleri saat 14 de yeşil oluncami iyi yoksa kırmızı oluncami bugün 2,5,10 yıllık DT ler düştü yani kırmızıydı ama kyd endekler yesildi

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tahvillerin getirisini belirleyen BIST kyd endekleri saat 14 de yeşil oluncami iyi yoksa kırmızı oluncami bugün 2,5,10 yıllık DT ler düştü yani kırmızıydı ama kyd endekler yesildi
    yeşil olunca

6.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    yeşil olunca
    Teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Teşekkürler.
    Bugün yine kırmızıya döndüler.Yarın yine negatif getiri var. Geçen ay 10 gün üst üste zarar yazmışlardı bu ay enflasyon beklenenin çok altında geldi ama 2.günde yine çöktüler.

2 5 10 yıllık yükselmis

Sayfa 25/92 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •