Sayfa 250/967 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by feylesof Yazıyı Oku
    Bilmiyorum forum kurallarına aykırı mı ama, kuzeys ile sekiz'in aynı kişi olduğunu tespit ettim. Geçmişe dönük forum mesajlarını incelerseniz siz de anlarsınız. Mesela kuzeys bugün kelebekten çıktığını söyledi. Sonra sekiz'in mesajlarını kontrol ettim ve erbos'a girdiğini gördüm.
    Yapılan yanlış değilse bile, kesinlikle etik dışı.
    Forum yönetimi eminim konuyu değerlendirecektir.

Sent from my iPhone using hisse.net
    Rahat olun dedektiflige gerek yok sn.kuzeys lede sn sekiz lede ozel bir cok kez msj.lastim taaa kront topiginden beri tanirim iki degerli insani

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Rahat olun dedektiflige gerek yok sn.kuzeys lede sn sekiz lede ozel bir cok kez msj.lastim taaa kront topiginden beri tanirim iki degerli insani

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence kendisi (yada kendileri) konuya açıklık getirecektir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Cefaks bi pasta Paylaşirsan çok mutlu oluruz.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar panik yok bu hisse en kötü ihtimal 4.40- 4.50 aralığına tekrar gelecek kimse kaybetmeyecek benim tanıdığım Doğtaşin hareketleri böyle Panikle zararına satarsaniz pişman olursunuz tabi bu benim öngörüm ben satmıyorum isteyen zarara yada erkenden kara satsin onun sorunu. Bu hisse islerinde zarar etmeyen yoktur mesela ben parkme hissesinden zarar edip satmıştim ben sattıkdan 10 gün sonra maliyetimin üst fiyatına gelmişti ama bu pişmanlik Doğtaş ta kar olarak yansıdı 5 den önce satmayı düşünmüyorum satanin yolu açık olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by feylesof Yazıyı Oku
    Bilmiyorum forum kurallarına aykırı mı ama, kuzeys ile sekiz'in aynı kişi olduğunu tespit ettim. Geçmişe dönük forum mesajlarını incelerseniz siz de anlarsınız. Mesela kuzeys bugün kelebekten çıktığını söyledi. Sonra sekiz'in mesajlarını kontrol ettim ve erbos'a girdiğini gördüm.

Tespit ettim diyorsun ve vebal alıyorsun. kanıtın varmı yok sa seni allaha havale ediyorum. Yine tespitin varsa şikayet edebilirsin. 2.20 lerden beri yazdık. kazandırdık. satarkende sattık yazdık. sorun nedir. Sekiz kardeşimle arada yazışır krondan beri dostuz. varmı bi sorun ?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

6.  Alıntı Originally Posted by feylesof Yazıyı Oku

Arkadaşlar KUZEYs ile aynı kişi değilim ancak kendisiyle forumdan arasıra mesajlaşıyoruz. Euro 4.10 u geçince satıp çıktım bir miktar. Erboş hissesi aldım doğrudur. Herkesin stop seviyesi olmalı. Daha önce 10 milyon kar beklediğimi belirttim ve bu kar gelirse hissenin pahalı olduğunu düşünüyorum. İsterdim ki kur 3.90 kapatsın ve bu hissede tüm portföyümle devam edeyim. Her ne olursa olsun hisse sağlam ancak kur baskısı hissenin önündeki en büyük engel. Şu an dövizin artmasına bağlı olarak 3. Çeyrekte kar yazacak bir hissede ağırlığımı arttırdım. Ayrıca hisse 2.50deyken yazmaya başladım. Maliyetim 3.20 civarı hisseyi satıp karı cebe koymam doğal değil mi?

7. Teknik meknik bilmem analizden anlamam ama şunu biliyorum ki hisseyi hisse yapan sahibi olan şirketin hikayesidir ve şuan Doğtaşin hikayesi bitmedi hisselerde genel bir durgunluk var o bugün tavan yapan hisselere aldanmayın balon köpükleri yarın taban olurlar ama bizde taban yok düzeltme var euro kurunun verdiği zarar var ama ötesinde şirketin büyümesi devam ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    Arkadaşlar panik yok bu hisse en kötü ihtimal 4.40- 4.50 aralığına tekrar gelecek kimse kaybetmeyecek benim tanıdığım Doğtaşin hareketleri böyle Panikle zararına satarsaniz pişman olursunuz tabi bu benim öngörüm ben satmıyorum isteyen zarara yada erkenden kara satsin onun sorunu. Bu hisse islerinde zarar etmeyen yoktur mesela ben parkme hissesinden zarar edip satmıştim ben sattıkdan 10 gün sonra maliyetimin üst fiyatına gelmişti ama bu pişmanlik Doğtaş ta kar olarak yansıdı 5 den önce satmayı düşünmüyorum satanin yolu açık olsun.

Sayin eskici sizle benzer görüşlere sahibiz er ya da geç hisse 5 tl ye gelecektir geçecektir de. Günlük ya da haftalik çıkmış yükselmiş pek de umrumda değil açıkçası. Şirketin hedefleri davut beyin görüşleri sözleri yaptıkları benim açımdan fazlasıyla yeterli bu hisseyi elimde tutmak için. Satan olursa hayırlısı olsun güle güle harcasin [emoji4] şunu da belirtmek isterim dgklb 3.x li fiyatlarda hemen hemen hiç düzeltme yapmadı büyük oranda. Yükseliş + dinleniş ile 4 lü değerler attık kendimizi. Ytd.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 250/967 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •