Sayfa 249/967 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. toplam alış satış pastası paylaşacak kimse yokmu bugün hacimde artış var alım mı satışmı geldi daha çok.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    toplam alış satış pastası paylaşacak kimse yokmu bugün hacimde artış var alım mı satışmı geldi daha çok.
    Sayın eskici bende alış satış kademelerinde bekleyen emirleri gösteren derinlik rica ettim bakalım paylaşan olur mu

Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    toplam alış satış pastası paylaşacak kimse yokmu bugün hacimde artış var alım mı satışmı geldi daha çok.
    sence. ama şimdi biri çıkar hemen karşılanıyor. birazdan eski yerine döner 4.40 olur der.

4.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    sence. ama şimdi biri çıkar hemen karşılanıyor. birazdan eski yerine döner 4.40 olur der.
    kardeş bugün satış geldiği gibi alanda olmuştur cefaks artık yok sanırım mesaj attım gitmedi.

5.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    245.000 alıcı 305.000 satıcı var kademe analizinde
    toplam hacim 1.500,000 lere yakın senin paylaştığın hangi zaman dilimine ait.

6.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    toplam hacim 1.500,000 lere yakın senin paylaştığın hangi zaman dilimine ait.
    yanlış yere kopyalamışım özür dilerim

7. Euro borcunu tl'ye çevirme durumu vardı onunla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar?

8. Bilmiyorum forum kurallarına aykırı mı ama, kuzeys ile sekiz'in aynı kişi olduğunu tespit ettim. Geçmişe dönük forum mesajlarını incelerseniz siz de anlarsınız. Mesela kuzeys bugün kelebekten çıktığını söyledi. Sonra sekiz'in mesajlarını kontrol ettim ve erbos'a girdiğini gördüm.
    Yapılan yanlış değilse bile, kesinlikle etik dışı.
    Forum yönetimi eminim konuyu değerlendirecektir.

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 249/967 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •