Sayfa 250/253 İlkİlk ... 150200240248249250251252 ... SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Xu030 endeks

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    cimbomun son yıllarda lige ambargo koyması bir 'yapı'nın sayesindeyse, o yapının kontrolü/sahibi tek adam demek anlamına gelir, onun yüzündendir.. bu doğruysa, reis'in anglo-saksonlara indirdiği bu tokat, ancak sultan hamid'in ingiliz elçisine aşkettiği tokatla mukayese edilebilir-120 yıl arayla.. çok manidar bi zamanlama

yarın borsa yükselir

BKZ:
    "Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler"*
    *Bir yoruma göre... Cümle "Kıpti mertliğini anlatırken hırsızlığını söyler" anlamına gelir...

Ben Recep beyin yerinde olsam, aleyhinde dava açarım o derece abuk...
    Ayrıca memlekete cari açıdan ekonomik yükü yüz milyonlarca dolar olan bir organizasyonun,
    C.B. tarafından manipüle edildiğini iddia ederek... Bunun üzerinden "sözde kendisini övmek de..."

EK: Milyonlarca taraftarı olan diğer kulüpleri, C.Başkanlığı makamına karşı kışkırtmak da bambaşka bir övme biçimi olsa gerek.
    Bir şeyi de doğru-düzgün yapın be kardeşim. Liyakat bunun için bile lazım.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

suriyede yolda bile abd helegopterleri cirit atıyor.

vob .. - hamas falan işte.

https://www.youtube.com/watch?v=SnmsX1DdMXI

Patron dükkanının kepenklerini indirmiş....
    https://www.trhaber.com/dunya/abd-de...k-h938630.html

5. Özgür Özel, AK Partili Bülent Arınç'a aşağıdaki mesajı yazdı:

"Sayın Başkanım,

Her zamanki gibi önerileriniz ve eleştirileriniz çok kıymetlidir. Zaten sizi takip ediyorum sosyal medyadan.

Geçen sene parti içinden ve muhalif kanattan dünya kadar eleştiri almama, hatta parti içinde bazı arkadaşların farklı davranıp genel başkanlığımızı tartışmaya açmamıza rağmen büyük bir kararlılıkla Sayın Cumhurbaşkanı girerken CHP Grubunu ayağa kaldırdım, kendim de ayakta alkışladım.

Genel Başkan olduktan sonra ve 31 Martta seçimleri kazandıktan sonra bayram telefonlarını ben açtım. Partisine kendisini ziyarete ben gittim, iade-i ziyarete geldiğinizde partimize Cumhurbaşkanı forslu Türk bayrağını çektirdim.

Bunlara karşılık sabah 8'de İzmir İl Başkanımızı, İzmir önceki dönem Belediye Başkanımızı cezaevinde ziyaret ettim. 16 milyon İstanbullunun üçüncü kez bizi yönetsin dediği kişi şu anda cezaevinde tutuluyor. Partimizin İstanbul il kongresi mahkemelik, İstanbul il binası mahkemelik, İstanbul İl Başkanı mahkemelik. 5 bin polisle saldırdılar, İstanbul il binamızda adı Şanslı olan bir kedimiz var, o da veterinerlik oldu.

İki yıl önce siyasi tarihimizde bir ilki gerçekleştirmek, Muharrem İnce'nin "Atatürk kalksa gelse bu delege yapısıyla Kılıçdaroğlu'nu yenemez" dediği yerde kazandığım kurultayı tartışmaya açıyorlar. İptali ve yerine seçilmemiş birinin getirilmesi için çaba sarf ediyorlar. Sırrı Süreyya Önder'in cenazesinde yumruklu saldırıya uğradım. İki kanser geçirmiş Murat Çalık tutuklu tutulurken, eşini ve iki kızını katletmiş, bana saldıran cani dün serbest bırakıldı. Son mahkemede pişmanlık ifade etti ancak ilk ifadelerinde ve ilk mahkemelerinde üzüntüsü beni gerçek anlamda yaralayamaması idi.

İstanbul'da tek başına yaşayan kızımın evinin adresi ifşa edilerek sürekli tehdit ediliyor, hedef gösteriliyor. Bunlara isyan ederken verdiğimiz mücadeleden dolayı bir buçuk yılda 31 tane fezlekem geldi. Dokunulmazlığımı kaldırmak istiyorlar. Bu şartlarda Cumhurbaşkanı gelince geçen seneki tutumumuzu sürdürüp ayağa mı kalksak yoksa geçen sene gösterdiğimiz yaklaşımı terk edip yerimizde mi otursak? Bu sorunun yanıtını vicdanıma veremiyorum.

Geçen sene 1 Ekim günü hep birlikte Meclis'teydik. 2 Ekim günü Akın Gürlek siyasi bir pozisyondan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. O gün bugündür darbe dönemlerini aratmayacak, hatta onların ilerisinde bir saldırı altında. Darbe hiç değilse bütün siyaset kurumunu birlikte hedef alıyor, burada sadece bir partiye bunlar yapılıyor.

Sayın Başkanım takdirlerinize saygılarımla arz ederim"

6. anlaşılan o ki, özgür başkan ilk günlerde yürttüğü yumuşama politikasının aklını bülent arınç'tan almış, da ..
    -koskoca cehape genel başkanı, atatürk'ün koltuğunda oturan kişi, niye gidip arınç gibi bi siyasi figürden akıl alıp, ondan aldığı akıllarla başkancılık oynar ?? benim aklım almıyor

ikisi de manisalıymış, ulan ben de manisalıyım, manisalılar arasında böyle bi hemşehricilik yoktur, doğulular karadenizliler arasında olduğu gibi bi hehşehricilik ege geleneğinde yok gibidir.. bu daha ziyade fetö geleneğine benziyor.. cehapenin adayı arınç mı olacak acaba? yahut abdullah gül ?? 2018 seçimlerinde çok zorlamışlardı olsun diye.. çünkü ekrem başkan çıkamayacak, özgür'den olmaz, mansur konuşmayı beceremiyo, kim olacak aday ??

7. yürü be borsa istanbul
    kim tutar seni

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    .. çok manidar bi zamanlama

yarın borsa yükselir
    dün gece verdiğim tüyoyu değerlendirebilen arkadaşları tebrik ederim, ben take profit şimdi flat

ne demişiz -borsa yükselecek.. dümdüz söylemişiz.. dememişiz ki, şurası önemli destek, kırılırsa bende hedef teee orası !! falan filan yuvarlak laflar.. bu lafları demiş olsak haksız mı çıkardık? -hayır çıkmazdık, yani teorem yalnışlanmış değil.. benim teori ise çok kolay yalnışlanabilirdi- borsa yükselecek, peki ya yükselmeseydi?? 57.alay şenliği.. hahhahhaa

Sayfa 250/253 İlkİlk ... 150200240248249250251252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •