Sayfa 250/338 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    kesınlıkle.aslında cok ıyı kazandırdı 9320 den aldım 3 ay önce.. yuzde yuz yaptı satmadık 18 den 16 yı tekrar gecemeyınce 15600 den sattım ben 2000 lot 13 lıra kar.baktım kar erıyecek kısa zamanda guzel kar kacırmım dedım.sanırım dogru yaptım 15 ı gecemıyor sımdıde.belkı yıne donerım ama su düşüşte degıl.belkıde donmem 3 aydır basım agrıdı bıraz kafamı dınlım.insanı gercekten yoruyor.
    tebrık ederım,bencede guzel prım yaptı son haftalarda

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    tebrık ederım,bencede guzel prım yaptı son haftalarda
    sağolun sızlerde en dogru yerde satarsınız inşallah.yorumlarınız benı hıssede tuttu moral verdiniz.kazanmamı sağladınız.tekrar teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    sağolun sızlerde en dogru yerde satarsınız inşallah.yorumlarınız benı hıssede tuttu moral verdiniz.kazanmamı sağladınız.tekrar teşekkürler.
    Ben inandığım hisselerde sürekli işlem yaparım, bir süre daha devam edeceğim. Olabildiğince karşılıklı fikir alışverişi yaptık dediğim gibi son kararlar sizin oldu hep.

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Ben inandığım hisselerde sürekli işlem yaparım, bir süre daha devam edeceğim. Olabildiğince karşılıklı fikir alışverişi yaptık dediğim gibi son kararlar sizin oldu hep.
    ozerden sekur tavan tavan hıcmı bagı yok bari o kadar eksıye gıtmeyeydı buda plastık ıste ınsan plastık kelımesınden utanır yıne dusmez

5.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    ozerden sekur tavan tavan hıcmı bagı yok bari o kadar eksıye gıtmeyeydı buda plastık ıste ınsan plastık kelımesınden utanır yıne dusmez
    Tmpol hep kendi bildigini okur[emoji2] bi ara tabani gorecek sandim.

Kara carsambayi iyi atlatamadi.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ozerden sekur ısık hepsı tavana yuruyor senınde sonunda plastık var onun hatrına artıya cık barı

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    ozerden sekur ısık hepsı tavana yuruyor senınde sonunda plastık var onun hatrına artıya cık barı
    çok ısrar ettınız bakın ne oldu :-)

8. Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 250/338 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •