hem EYT yi çıkarıp hemde Deprem yaralarını sarmak halk değimiyle para basmakla olacak
bunun enflasyon yaratacağıda aşikar
ayrıca seçim öncesi olmasa bile seçim sonrası (kim gelirse gelsin) yüklü vergilerin geleceği aşikar
galiba 2022 yi arayacağız
hem EYT yi çıkarıp hemde Deprem yaralarını sarmak halk değimiyle para basmakla olacak
bunun enflasyon yaratacağıda aşikar
ayrıca seçim öncesi olmasa bile seçim sonrası (kim gelirse gelsin) yüklü vergilerin geleceği aşikar
galiba 2022 yi arayacağız
Meclis çalışmaları 28 şubata kadar ertelenmiş. Eh böylece eyt çıkacaksa da martta çıkmış olur. 10 milyar lira daha şark kurnazlarının cebinde kalır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
ortam son dakika gollerine çok müsait.
EYT Marta kaldı galiba
Kardeş şunu anlamakta neden zorlanıyorsun. Paranın bitmesinin sebebi eyt li değil, şu an sanki çok iyi durumdayız. Eyt li de eyt siz de durumumuz kötü. Düşük ve orta gelirlinin kazanılmış haklarına laf edeceğinize, hırsız-arsız devleti sömüren çetelere laf edin. 128 milyar doları iç edenlere ses edin.
Bu kafa yatın işçi-memur çalışan ya da emekli maaş artışına da laf eder. O kadar artış olmasın, enf olur vs vs. Sanki enf sebebi işçi memur emekli.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Cauti, 10 bin gün ödedim, 31 yıldır, daha emekliliğe 2 senem var, yaş 50, ancak 43 yaşında emekli olan yakınım var, kusura bakma bu Eyt bana 2 sene fayda sağlasada doğru bulmuyorum. Ülkeyi 20 yıldır yönetenler sadece bizim primleri değil, gelecek neslin primlerini de yediler. Daha doğrusu yemedikleri bir şey kalmadı. Temettü emekli olarak aylık 60 bin ortalama gelirim var, 45 binde aylık maaşım var. Belkide bu gelir yüzünden Eyt karşıtıyım. Açık açık yazayım. Devlet deprem bölgesindeki Eyt lilerin haklarını verecektir. Öncelik olarak böyle bir ayrım yapar. Diğer Eyt liler ise zamana yaygın şekilde emekli olur. Toplu emekliye sevk artık mümkün değil.
128 milyar doları dolar viop pozlarda Berat bey harcadı. Bir nevi kumar oynadı ve kaybetti. Bunun bedelini başta sen ve ben ödeyeceğiz.
EYT nasıl yük oluyor çevrem de ki insanların bir çoğu 5500 tl aylık alacak gelismis bir ülke de ben buna emekli aylıgı demem sosyal ayrdım gibi bisi derim !! yük vs degil EYT .. ona gelen dek tonlarca yük var !
Yer İmleri