Sayfa 249/472 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. EYT ne olacak bakalım ?

2.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    EYT ne olacak bakalım ?
    https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...erisi-7595750/

‘GERİ DÖNÜŞ YOK, AYNEN GEÇSİN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinde geri adım atılmayacağını söyledi. “Söz verdik, geri dönüş yok” diyen Erdoğan, bu hafta içinde TBMM Genel Kurulu'nun çalışması halinde EYT düzenlemesinin mevcut haliyle yasalaşmasını istedi.

Meclis, 21 Şubat Salı günü deprem sonrasında çalışmalarına başlayacak. Salı veya Çarşamba günü EYT düzenlemesinin de Meclis'ten geçmesi bekleniyor.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bir son dakika golü gelmez inş.zira tereddüt had safhada

4.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Bir son dakika golü gelmez inş.zira tereddüt had safhada
    Yaşama sevincimiz azaldı, 10 yıl sonra planladığım Rize’ye dönme işini, 3 yıl sonraya çektim. Çocuk liseyi bitirir, üniye başlar. Küçük çocuk da lgs de Rize’de bir okul kazanır, biz de taşınırız.

EYT çıkmış çıkmamış çok farketmez. Çıkmasa, en kötü 1-2 yıl sonra çıkar. Bu tip konuları çok takmamak kazım. Sağlık olsun, huzurlu bir lokma olsun yeter.

Şunu da belirteyim, mevcut yönetim eyt işine çok inandığı için bu işe ok demedi. Biraz muhalefet baskısı, biraz da iktidarı kaybetme korkusu. Şu ortamda eyt yi 1-2 yıl erteledik diyerek acziyet göstermezler(gerçekte öyle olsa da). Bu nedenle napıp ne edip yine çıkarırlar yasayı. Ama şark kurnazı oldukları için onay vs martta kalabilir. Marta kalırsa maaşlar da nisana kalır. Her geçen ay 10 milyar civarı cepte kalır düşüncesi ile bunu yapabilirler.

Bu nedenle önümüzdeki hafta gündeme alınmazsa endişe etmeyin, marta bırakma hesabı yapmışlardır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Selam
    Ben şu saatten sonra EYT’ye seçim turnusolü olarak bakıyorum. Doğru orantı kuruyorum. Çıkarsa seçim olur, çıkmazsa seçim de olmaz

6. sanki hükümet asansörde kaldı gibi çıkarsa bi türlü çıkarmasa başka türlü
    çıkarsa sağlam para ( para arzı artıyor)deprem denk geldi çok para lazım
    çıkarmasa o kadar umut verdiler
    velhasıl ilerki günler sürprizler vs hareketli günler var gibi

7. bu saatten sonra EYT çıkmazsa seçimleri %9999999 kaybedeler, o nedenler EYTnin çıkmaması imkansız.

8.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    sanki hükümet asansörde kaldı gibi çıkarsa bi türlü çıkarmasa başka türlü
    çıkarsa sağlam para ( para arzı artıyor)deprem denk geldi çok para lazım
    çıkarmasa o kadar umut verdiler
    velhasıl ilerki günler sürprizler vs hareketli günler var gibi
    Aslında hepimiz devlette Eyt ye verecek para olmadığını biliyoruz. Merkez bankasında 30 milyar olmadığını da biliyoruz. Her kes her şeyin farkında. Alacağımız Eyt yada emeklilik bize enflasyon olarak geri dönecek.

Sayfa 249/472 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •