Sayfa 250/582 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Günaydın Sayın Human, Sayın Erhan, Sayın Ysfkrm ve Sayın Vatandaşlar 😃

Diğer arkadaşlar kızmadan ben de bir kaç şey yazayım, yaş sınırı ile ilgili bir şey görmedim ama stajın olmadığını söylemiş bakan tek formül demiş yine… Yaş sınırının manası olmaz ki zaten, yine aynı sorun devam eder, Eyt’nin ana sorunu yaş. Ama yine de bunların ne yapacağı belli olmaz, bakalım görelim.

Şimdi bir hesap yaptım 50 yaşındaki Erkekler zaten 1 yıl ya da 2 yıl içinde emekli oluyor, yaşı da dolduğu için...

Ne zaman emekli olurum sayfasında yaptım bu hesabı.

50 yaş bu açıdan da mantıklı değil, ayrıca hemen emekli olacak 1 ile 1,5 milyon kişiden bahsediliyorlardı, 50 yaş sınırını koyarsan bu sayı 200-300 hadi 500 bin ya da 700 bin olur olmaz ama 1-1,5 milyon olmaz.

Eyt ye yaş sınırı koyup Eyt versiyon 2 yi yaparlarsa muhalefetin de diline düşerler…

Yine de yasa tasarısını görmeden ne desek boş!

İnşallah çıkar bize de, 30 dan 10 bin lot ekleyebilsem fena olmaz temettü öncesi 😍

Sevgiler Saygılar
    Günaydın fedoramca
    Açıklasalar kapsamı girip girmeyeceğimizi bilsek bu fiyatlardan kredi çekip alırdım emekli olunca da krediyi kapatırdım ama tutturdular bi Aralık diye belli madem açıkla kardeşim neyi bekliyorsun milleti böyle arafta bırakıyorsun insanlar ona göre planını yapsın

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu hafta 10-20 dolar zam gelmişti, tam confirme edemedim ama sanki öğlenden sonra bir 20 daha geldi. İngiltere de fuar var, belki büyükler orada mal sattı, belki onların piyasa kandırmacası. Bugün gelen gerçek mi değil mi haftaya anlarız.
    Fuar vardı, belki büyükler orada mal sattı demiştik. Gece gelen haber aşağıda. Evet bağlantılar başlamış gibi duruyor.

EU HRC distributors in ‘destocking mode,’ demand to return for Q1 purchasing

AB sıcak sac distribütörleri "stok alma modunda", ilk çeyrek satın alma için geri dönmeyi talep ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Günaydın Sayın Human, Sayın Erhan, Sayın Ysfkrm ve Sayın Vatandaşlar 😃

Diğer arkadaşlar kızmadan ben de bir kaç şey yazayım, yaş sınırı ile ilgili bir şey görmedim ama stajın olmadığını söylemiş bakan tek formül demiş yine… Yaş sınırının manası olmaz ki zaten, yine aynı sorun devam eder, Eyt’nin ana sorunu yaş. Ama yine de bunların ne yapacağı belli olmaz, bakalım görelim.

Şimdi bir hesap yaptım 50 yaşındaki Erkekler zaten 1 yıl ya da 2 yıl içinde emekli oluyor, yaşı da dolduğu için...

Ne zaman emekli olurum sayfasında yaptım bu hesabı.

50 yaş bu açıdan da mantıklı değil, ayrıca hemen emekli olacak 1 ile 1,5 milyon kişiden bahsediliyorlardı, 50 yaş sınırını koyarsan bu sayı 200-300 hadi 500 bin ya da 700 bin olur olmaz ama 1-1,5 milyon olmaz.

Eyt ye yaş sınırı koyup Eyt versiyon 2 yi yaparlarsa muhalefetin de diline düşerler…

Yine de yasa tasarısını görmeden ne desek boş!

İnşallah çıkar bize de, 30 dan 10 bin lot ekleyebilsem fena olmaz temettü öncesi 😍

Sevgiler Saygılar
    Ben çok kez yazdım, 1-2 sene geri çeker, 50 yaş sınırı olmak zorunda. Ülke borç erteliyor, emekli yapacağı insan sayısı 1 milyon bile olamaz, en fazla 100-150 bin kişi.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Ben çok kez yazdım, 1-2 sene geri çeker, 50 yaş sınırı olmak zorunda. Ülke borç erteliyor, emekli yapacağı insan sayısı 1 milyon bile olamaz, en fazla 100-150 bin kişi.
    Günaydın, Haklısınız ama ilk defa haksız çıkmanızı istiyorum! Bakan ve Akp’de 1-1,5 milyondan bahsetti zaten, 100 bin kişi için hiç uğraşmazlardı, seçim geliyor koltuğu sağlama almak lazım!

5. Çin’de de Hrc uzun zamandır bu kadar yüksek oranda yeşil yakmış! Toparlanma başlar umarım, millet dalga geçiyor para verip Ereğli alıyorum diye! Bu utanç benim mi? 😃

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Soda ve Trkcm vardı birleşmede olunca mecburen şişeci oldum halen paylarımı taşımaktayım. Yollarımız isdmr de birleşti. Bu şirketlerin karlılıklarını koruyacağına , yıldan yıla esas faaliyet karlarının artacağını düşünüyorum . Yeni pay alabilirsem alıyorum , alamaz isem eldekileri koruyorum. (eregl&ısdmr , froto , sise , ttrak , ısctr , ısmen , tuprs , oyakc)
    Tüm ortaklarıma güzel bir gün olmasını diliyorum.
    Teşekkür ederim...umarım hepimiz için iyi olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Eyt düzenlemesi topuna girecekse yeniden yaş şartı vs koymaz koyarsa kendi topuğuna sıkmış olur. Ancak prim ödeme gün şartı koyabilir ve bunu izah etmesi de daha makul olur.

Yaş şartı vs yerine prim şartını yerine getirene ver emekliliği seçim sonrası 3-4 sene enflasyon altında zam ver olayı bitir.

300 usd asgari ücret varken eni sonu emekli maaşlarının reel alım gücünün zamanla aşağı inmesi kaçınılmazdır.

Bu kapsamda mesela yüksek emekli maaş alana düşük zam düşük alana yüksek zam gibi formülleri ilerleyen yıllarda duyarsam şahsen şaşırmam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Eyt düzenlemesi topuna girecekse yeniden yaş şartı vs koymaz koyarsa kendi topuğuna sıkmış olur. Ancak prim ödeme gün şartı koyabilir ve bunu izah etmesi de daha makul olur.

Yaş şartı vs yerine prim şartını yerine getirene ver emekliliği seçim sonrası 3-4 sene enflasyon altında zam ver olayı bitir.

300 usd asgari ücret varken eni sonu emekli maaşlarının reel alım gücünün zamanla aşağı inmesi kaçınılmazdır.

Bu kapsamda mesela yüksek emekli maaş alana düşük zam düşük alana yüksek zam gibi formülleri ilerleyen yıllarda duyarsam şahsen şaşırmam.
    Valla ne yaparlarsa yapsınlar ben oyumu vermicem.Mesele sadece geçinmek falan değil..resmen çalışan ve emekli ezildi...Sadece ekonomik olarak değil... Psikolojik olarak da ..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 250/582 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •