Sayfa 249/582 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. The @EuropeanCommiss is contemplating a melt and pour clause on Russian #steel, according to sources. This would mean steel with Russian substrate would not be able to enter the EU. @TataSteelUK has lobbied for melt and pour here.

Kaynaklara göre, @EuropeanCommiss Rusça #steel üzerine bir erit ve dök maddesi tasarlıyor. Bu, Rus substratlı çeliğin AB'ye giremeyeceği anlamına gelir. @TataSteelUK eritmek ve buraya dökmek için lobi yaptı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Eyt erkekler 50 kadınlar 48 yaş deniyor... söylenti bu..bakalım doru cikaxakmi fedor amca..[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Eyt erkekler 50 kadınlar 48 yaş deniyor... söylenti bu..bakalım doru cikaxakmi fedor amca..[emoji2]

Günaydın sayın human ateş olmayan yerden duman çıkmaz , inşallah doğru çıkmaz dün sigorta girişi olmayanlar ve stajyer ve çıraklık sigortası kapsama dahil değil diye açıklama yaptı çalışma bakanı

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

Günaydın,
    desenize eytnin eytsi yapacaklar , hak verilecekse kimler çalişma yılını ve prim gününü doldurdular ise emekli edilmeliler. Hayırlısı bekleyip göreceğiz. Eregli & isdmr paylarimızdan gelecek temettüler sgk eline bakmamizdan kurtarır umarım. Human bey sizi sanki soda zamanindan hatırlıyorum , cam işini tamamen bıraktınız mı?

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Günaydın Sayın Human, Sayın Erhan, Sayın Ysfkrm ve Sayın Vatandaşlar 😃

Diğer arkadaşlar kızmadan ben de bir kaç şey yazayım, yaş sınırı ile ilgili bir şey görmedim ama stajın olmadığını söylemiş bakan tek formül demiş yine… Yaş sınırının manası olmaz ki zaten, yine aynı sorun devam eder, Eyt’nin ana sorunu yaş. Ama yine de bunların ne yapacağı belli olmaz, bakalım görelim.

Şimdi bir hesap yaptım 50 yaşındaki Erkekler zaten 1 yıl ya da 2 yıl içinde emekli oluyor, yaşı da dolduğu için...

Ne zaman emekli olurum sayfasında yaptım bu hesabı.

50 yaş bu açıdan da mantıklı değil, ayrıca hemen emekli olacak 1 ile 1,5 milyon kişiden bahsediliyorlardı, 50 yaş sınırını koyarsan bu sayı 200-300 hadi 500 bin ya da 700 bin olur olmaz ama 1-1,5 milyon olmaz.

Eyt ye yaş sınırı koyup Eyt versiyon 2 yi yaparlarsa muhalefetin de diline düşerler…

Yine de yasa tasarısını görmeden ne desek boş!

İnşallah çıkar bize de, 30 dan 10 bin lot ekleyebilsem fena olmaz temettü öncesi 😍

Sevgiler Saygılar
    Son düzenleme : fedoramca; 06-10-2022 saat: 08:23.

6.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Yani 350.000 lot.Biraz büyük hedef değil mi.Herkes hedefine ulaşır inşallah ama ölmeden önce kendimize ve çocuklarımıza harcamayı nasip etsin Allah.Yoksa sadece biriktirelim,biz ve çocuklarımız sıkıntı çeksin ama ben ölünce çocuklarıma çok fazla lot kalsın düşüncesinden Allah korusun.
    Sözüm size değil sn temettü verimi kendim ve herkes için yazdım
    Kendimce makul bir hedef diyebilirim. Ya da makulün bir tık üstü diyelim.

Yani kaç yıl yaşayacağımızı bilmiyoruz tabi ama ömrüm olursa 20-25 yıl gibi bir sürede bunu yapabilirim diye düşünüyorum. En azından niyet edelimde ne kadar yapabilirsek artık.

Tabi bu arada yemeyelim hep biriktirelim modunda değilim, hayat standartlarımı düşürmeden bunu yapabilmem lazım. Zaten temettü ile başka noktalara para aktarımı yapmak istemem bundan dolayı. Aslında zaman içinde bu şekilde doğal çeşitlendirme olmuş olacak.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın,
    desenize eytnin eytsi yapacaklar , hak verilecekse kimler çalişma yılını ve prim gününü doldurdular ise emekli edilmeliler. Hayırlısı bekleyip göreceğiz. Eregli & isdmr paylarimızdan gelecek temettüler sgk eline bakmamizdan kurtarır umarım. Human bey sizi sanki soda zamanindan hatırlıyorum , cam işini tamamen bıraktınız mı?

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet çok faaldim...Soda da yediğimiz kaziktan sonra bıraktım.[emoji2]

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Evet çok faaldim...Soda da yediğimiz kaziktan sonra bıraktım.[emoji2]

Soda ve Trkcm vardı birleşmede olunca mecburen şişeci oldum halen paylarımı taşımaktayım. Yollarımız isdmr de birleşti. Bu şirketlerin karlılıklarını koruyacağına , yıldan yıla esas faaliyet karlarının artacağını düşünüyorum . Yeni pay alabilirsem alıyorum , alamaz isem eldekileri koruyorum. (eregl&ısdmr , froto , sise , ttrak , ısctr , ısmen , tuprs , oyakc)
    Tüm ortaklarıma güzel bir gün olmasını diliyorum.

Sayfa 249/582 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •