Benim þu anda portföyümde hisse senedi yok. Sadece Eregl var ki benim açýmdan hisse senedi deðil pasif gelir kaynaðý yani kiraya verilmiþ ev dükkan gibi ana malvarlýðým.
Benim þu anda portföyümde hisse senedi yok. Sadece Eregl var ki benim açýmdan hisse senedi deðil pasif gelir kaynaðý yani kiraya verilmiþ ev dükkan gibi ana malvarlýðým.
3.ç için 4.5 ve son çeyrek için de 3 gibi olmak üzere toplamda 7.5 ve yýllýk toplamda da 20 milyar TL net kar beklentim var. Ama malum Ereðl kar tahmini yapmak çok zor kur farký vergi vs bir sürü deðiþken var. Ancak ben kabaca 6 TL minimum brüt temettü bekliyorum. Bunu verebilmesi için de 21 milyar gibi bir kara ulaþmasý lazým full daðýtým varsayýmýyla. 12.3 zaten ilk yarýda yaptý geriye 8.7 kaldý. Bence 20 bandýnda olacaktýr 2022 toplam kar
KKM den dolar %100 artarsa içimiz rahat tutkusu gibi bir þey bu kkm ciler dernek kurmuþlar abi kkm, kaldýrýlmasýn karýma dokunulmasýn talepleri varmýþbu fýkraya inanmak üzereydim bu sabah ..þakaymýþ...
bir esnaf arkadaþ espri yaptým dedi, baktým böyle bir dernek var kore kültür merkez ve komuta kontrol merkezi diye ...beni de kandýrdýlar.
aslýnda sosyal medyada kkm fena reklamý yapýlan seveni çok bir ORGANÝZMA EREGLÝ ye baskýn çýkarlar kkm sevdalýlarý 2023 baþýnda hedefleri yüksekmiþ %100 -%200 KAZANACAKLARMIÞ ..
idealist ülkesini seven insanlar tabi doðaldýr kazansýnlar da.. (((
bakýþ þu KKM 2023 OCAK BÝTÝNCE DOLAR 20 tl da DEN 1 hafta içinde 23 TL ZIPLAYACAK belki bir tür turbulans krizi yine ocak 2023 yaþanabilir tezleri var öyle TEORÝLER VAR ocak ayý boyunca kkm uzatýlmaz ise 31 ARALIK 2022 AKÞAMI TÜM PORTFÖYÜ EREGLÝYE ÇEVÝRÝCEM bu bir kaygýdýr hocam
Denize Düþen EREGLÝYE Sarýlýr. BU aralar yýlan gibi kanalda geziniyor mübarek þirket ama en saðlam þirket de bu krizlerde..ytd
Borsada uzun vade gidecek yerimiz yurdumuz yok bir tek SAÐLAM ülke sanayisi ve EREGLÝ var
Iþýk saçan, gözlerinden ýþýk çýkaran yetkilimiz dün KGF için 50 milyar lira tahsis edeceðiz demiþti, bu rakam reel sektörü harekete geçirebilir, en az 6 ay etkisi olur. Gerçi malum demir firmasý bu rakamýn en az 15-20 milyarýný kendisi alacaktýr.
Ben de çok þükür 7 haneli lota ulaþtým abi. Þimdi indi çýktý battýk bittik diyenlerle benim düþüncem arasýnda bir tezat var ben battýðýmý filan düþünmüyorum.
Trading zaman zaman yapýyorum ama asla Eregl lotlarýnla yapmýyorum. Piyasa bu düzelir bozulur az verir temettü yeri gelir çok verir. Ancak þunu net söylüyorum biriktirmek bir ömür alýr gözden çýkarmak 1 dk. Bu sebepten ötürü benim Eregl fiyat seviyesiyle hiçbir iþim yok. Üstten satayým alttan alayým filan bunlarý çok þükür geride býraktým. Geçenlerde memoli abi demiþti tekrar edeyim isterse 4 lira versin isterse 6 lira çok mühim deðil. Benim yaþam maliyetimi fazlasýyla finanse eder. Temettü yatýrýmcýsý olmak sabýr ve emek iþidir çelik gibi sinirleri olmasý lazým insanýn ama belki de en büyük avantajý geleceðe hatta çoluk çocuðun geleceðine dahi güvenle bakmaný saðlar.
Soru iþareti yerine maþaAllah tercih ederim doðrudur. Trading yapmýyorum temettü benim için pasif gelirdir. Nasýl ki insanlar evinden kira alýr dükkan kiraya verir ve pasif gelir elde eder. Benim pasif gelir kaynaðým da budur. Þüphesiz ki kýsa sürede bir araya gelmedi bu lotlar. Sabýr sabýr sabýr
Yer Ýmleri