Yatırımcısını küçümseyen aşağılayan ukala bir yönetim var anladığım kadarıyla. Hasan Bey teşekkürler.
Yatırımcısını küçümseyen aşağılayan ukala bir yönetim var anladığım kadarıyla. Hasan Bey teşekkürler.
Bir senedir aynı yerinde sayıyor 50 üzerinde kalamadı gitti bir türlü.
Şişe pişmanlıktır. Eregl 1, şişe 2. Bunlar adamı kötürüm eder
ahhh soda ahhh
1 dolar 1 soda idi.
inanılmazdı be..
her sene bedelsiz ve temettüsünü verirdi...
bu yönetim ise ne yaptı ? 1 sodası olana 1.16 şişecam verdi
şişecam içine tüm şirketler girdi yetmedi paşabahçe girdi ama şimdi soda kadar olamadı...
yatırımcıda güven bırakmadılar
Birkaç konuşmayı alt alta koyduğumuzda çıkan sonuç ne?
@spenc hc nin formun 246 sayfasında "Şişecam, 2023 yılı finansal sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı." yazısı var, bu açıklamadaki Sn. Kırman'ın konuşmasında "Önümüzdeki 5 yıl yoğun yatırım dönemi olacak. Bu yatırımlarımızı, bulunduğumuz pazarların dinamiklerini de göz önüne alarak devreye alacağız" diyor.
Şimdi bunu @Hasan. hc nin Genel Kurul yorumu ile birleştirin. "biz sizden para istemiyoruz ( bedelli ) siz de bizden par beklemeyin ( temettü ) dedi açık açık yönetim kurulu başkanı. kar'ı saklıyoruz yatırım finansmanları için dedi. bu yüzden para yok."
Ekleyelim @Hasan. hc nin x' deki aktarımı "Cihan Malkoç son yatırımlarla beraber, şirketin büyümesi açısından doğal sınıra yaklaşıldığı veya ulaşıldığının söylenip söylenemeyeceğini sordu. Söylenmeyeceği, büyüme imkanının mevcut olduğu, arayışların yan faaliyet kollarıyla desteklendiği ifade edildi."
Ekleyelim @spenc hc nin aynı açıklamadan Sn. Kırman'ın konuşması "2050 Karbon Nötr hedefimize ulaşmak için tüm süreçlerimizi dönüştürüyoruz." (Ben emekli olduğum için göremem, hadi diyelim ki dünyaya kazık kakacağım; gördüm: onu uzayda bir gezegen ismi falan sanırdım herhalde)
Bitirelim:
Şişeler
Lingo lingo şişeler
Irakı mı içtin sen bensiz
Çamura mı düştün a densiz
Yar yar, yar yar, yar yar aman
Lingo şişe nedir?
Yüksek kaliteli yarı saydam damlalıklı Lingo şişeler 30-50 ve 100 ML seçenekleriyle.
Damlalık ucu kolayca çıkartılıp takılabilir. Yarı saydam LDPE ile üretilmiştir.
Gıda temasına uygundur.
kalın sağlıcakla
@METEHAN hc "akıl hastası da eder,,, " mi dedin?
Son düzenleme : ring; 27-03-2024 saat: 12:20.
Yer İmleri