Sayfa 250/661 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. gene işfinans , hala işfinans. nasıl çökertildi nasıl çöküldü işfinansa .chp kılıçdaroğlu atamalaı yönetim kurulu , işsandık atamalı yönetim kurulu izin vermeden nasıl % 35 hisse borsada el değiştirip işgrup azınlık ortak durumuna düşürüldü .hala onun sancısımı bu .?çok önemli k.y darmadaaan edildi. Devletimizin bu konuya acil el atması gerekiyor .gerekirse kayyum sistemi burada uygulanmalı .bu hisse değişiminin de araştuırılması .?çok önemli izle incele araştır .dünyada hiç bir şekilde örneği yok böyle hisse hamurtlamasının .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    gene işfinans , hala işfinans. nasıl çökertildi nasıl çöküldü işfinansa .chp kılıçdaroğlu atamalaı yönetim kurulu , işsandık atamalı yönetim kurulu izin vermeden nasıl % 35 hisse borsada el değiştirip işgrup azınlık ortak durumuna düşürüldü .hala onun sancısımı bu .?çok önemli k.y darmadaaan edildi. Devletimizin bu konuya acil el atması gerekiyor .gerekirse kayyum sistemi burada uygulanmalı .bu hisse değişiminin de araştuırılması .?çok önemli izle incele araştır .dünyada hiç bir şekilde örneği yok böyle hisse hamurtlamasının .
    bi baktim isfin uzaya cikmis, sen hala vay söyle vay böyle modundasin
    hayat böyle gecmez ama
    bi dost

Bir ton at hirsizi. Aynen devam.

İSCTR eşleşme , tabi bu kadar piyasa alırsa bugün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirirler,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İSCTR eşleşme , tabi bu kadar piyasa alırsa bugün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirirler,
    sair burada tam olarak neyi anlatmak istemektedir acaba?

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    sair burada tam olarak neyi anlatmak istemektedir acaba?
    Soru mu sorduğunuzu tam olarak algılayamadım ama! paylaştığım takas sadece eşleşme takasıdır, dün ve bugün İSCTR de piyasa çok fazla mal aldı, (12 milyon lot civarı) bu piyasanın yani bir çok kurumun aldığı mal, (takas oyunu değilse) bu durumda hisse zor gider, nitekim dün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirip kapattılar, xBank tahtalarında ağaların yüklü short pozisyonu açtığı söyleniyor ama takaslara ulaşamadım, bakalım ağalar güçlüyse aşağı, değilse de tahta yapıcı bunları sıkıştırmak isterse yukarı yapacaktır, bugün ki haftalık kapanış önemli olacaktır!

İSCTR günlük, 15 dk da 14.15 e kadar sür, sonrasında 10 kademe ver,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Soru mu sorduğunuzu tam olarak algılayamadım ama! paylaştığım takas sadece eşleşme takasıdır, dün ve bugün İSCTR de piyasa çok fazla mal aldı, (12 milyon lot civarı) bu piyasanın yani bir çok kurumun aldığı mal, (takas oyunu değilse) bu durumda hisse zor gider, nitekim dün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirip kapattılar, xBank tahtalarında ağaların yüklü short pozisyonu açtığı söyleniyor ama takaslara ulaşamadım, bakalım ağalar güçlüyse aşağı, değilse de tahta yapıcı bunları sıkıştırmak isterse yukarı yapacaktır, bugün ki haftalık kapanış önemli olacaktır!
    aciklama icin tesekkurler

Sayfa 250/661 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •