Sayfa 250/1005 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop LXI

1. Tüm pozisyon cari fiyattan flat sayalım ..

11282.00
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mandradasutvar abi bugün 7bin cetun püff olmuş, kasa 576bine düştü
    Viob dan anlamayan için ne demek bu. Short mu long mu kim vazgeçmiş

3. Sevgi ve saygılarını benden esirgemeyen tüm dostlarıma benden de kucak dolusu engin sevgiler ve en derin saygılar

https://www.youtube.com/watch?v=0Rn8KP8vduc

Başka bir zaman diliminde görüşmek üzere hep hoş kalın
    Hayat hoş gerisi boş

4. Cool

Bu forumda kendimi değersiz hissettiğim için biraz ara veriyorum...kalanlara bol şanslar diliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=-2GEbW3On0w

5. nohut dayı da gitti..nohut dayı formu bilmem ama bu borsa herkesi değersiz hissettirir..yaşamın her alanı gibi borsada da çürümüşlük çoktandır devam ediyor..faiz inecek enflasyon inecek beklentisini satın almadı mı bu hırsız çoban..böyle olmayacağını dağdaki koyunlar bile biliyorken bu yalana tutunup trend başladı demek koyunların aklına dahi hakarettir..
    efendim yalan dolan olabilir biz bunu satın aldık birkere yolumuza bakalım, yeni yalan uydurur devam ederiz diyor hırsız çoban..tamam edersin belki ama bensiz edersin..ben de bunu diyorum zaten..yabancı yok yerli donunu yeni çekiyor..özgürsün tek başına devam et yukarı..bunun adı piyasa olmaz ama..tek başına hırsız çoban trendi olur..

6. bu borsa basılan sahte dolardan medet umacak kadar bitik durumda..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viob dan anlamayan için ne demek bu. Short mu long mu kim vazgeçmiş
    Şindi şu şekil olmuş,
    Çoban koyunlara tuzu yalatıp su kenarına getirmiş, çok susayan oğlak ve kuzular su içmek için eğilmiş tam o sırada suyuniçindeki timsah üçebeşe bakmadan oğlak ve kuzuları yudmuş, tecrübeli olan çoban hemen kavalını öddürerek güddüğü koyunları sudan uzaklaştırmış ama maalesef ücbeş zaiyat vermiş
    Neyise
    Üzülme Ayasofya
    Kalan sağlar bizimdir
    Hamdım Piştim Yandım

8. herkes farkında..Yabancının olmadığı borsada yerliyi sisteme sokmak lazım..ama yöntem hatalı..DÜRÜST OLACAKSIN..
    bu çobanı kim atadıysa borsanın başına yolu yanlış..sistemi daha da çıkmaza sokacaksınız..ben yerliyi zorla sisteme sokarım diyemezsin artık..çünkü o devir bitti o devrin kaymağını yediniz..şimdi sağlamasını yapma zamanı..

Sayfa 250/1005 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •