Tüm pozisyon cari fiyattan flat sayalım ..
11282.00
Tüm pozisyon cari fiyattan flat sayalım ..
11282.00
Hayat hoş gerisi boş
Sevgi ve saygılarını benden esirgemeyen tüm dostlarıma benden de kucak dolusu engin sevgiler ve en derin saygılar
https://www.youtube.com/watch?v=0Rn8KP8vduc
Başka bir zaman diliminde görüşmek üzere hep hoş kalın![]()
Hayat hoş gerisi boş
Bu forumda kendimi değersiz hissettiğim için biraz ara veriyorum...kalanlara bol şanslar diliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=-2GEbW3On0w
nohut dayı da gitti..nohut dayı formu bilmem ama bu borsa herkesi değersiz hissettirir..yaşamın her alanı gibi borsada da çürümüşlük çoktandır devam ediyor..faiz inecek enflasyon inecek beklentisini satın almadı mı bu hırsız çoban..böyle olmayacağını dağdaki koyunlar bile biliyorken bu yalana tutunup trend başladı demek koyunların aklına dahi hakarettir..
efendim yalan dolan olabilir biz bunu satın aldık birkere yolumuza bakalım, yeni yalan uydurur devam ederiz diyor hırsız çoban..tamam edersin belki ama bensiz edersin..ben de bunu diyorum zaten..yabancı yok yerli donunu yeni çekiyor..özgürsün tek başına devam et yukarı..bunun adı piyasa olmaz ama..tek başına hırsız çoban trendi olur..
bu borsa basılan sahte dolardan medet umacak kadar bitik durumda..
Şindi şu şekil olmuş,
Çoban koyunlara tuzu yalatıp su kenarına getirmiş, çok susayan oğlak ve kuzular su içmek için eğilmiş tam o sırada suyuniçindeki timsah üçebeşe bakmadan oğlak ve kuzuları yudmuş, tecrübeli olan çoban hemen kavalını öddürerek güddüğü koyunları sudan uzaklaştırmış ama maalesef ücbeş zaiyat vermiş
Neyise
Üzülme Ayasofya
Kalan sağlar bizimdir
Hamdım Piştim Yandım
herkes farkında..Yabancının olmadığı borsada yerliyi sisteme sokmak lazım..ama yöntem hatalı..DÜRÜST OLACAKSIN..
bu çobanı kim atadıysa borsanın başına yolu yanlış..sistemi daha da çıkmaza sokacaksınız..ben yerliyi zorla sisteme sokarım diyemezsin artık..çünkü o devir bitti o devrin kaymağını yediniz..şimdi sağlamasını yapma zamanı..
Yer İmleri