Hayirlisi bakalim endeks geri donmez dolarda oynamassa yarin yonun yukari olacagini dusunuyorum insallah bugunku gibi sacma kademeler olmaz da herkes kazanir
Hayirlisi bakalim endeks geri donmez dolarda oynamassa yarin yonun yukari olacagini dusunuyorum insallah bugunku gibi sacma kademeler olmaz da herkes kazanir
hadi blcyt senden güzel bir atak bekliyoruz...ne zaman 2,50 nin üzerine çıkacaksın acaba ?? gözler yollarda kaldı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sevgili Keko,
İyi kağıtlarda sabırla beklemek gerekiyor. Bunu hepimizden iyi sen biliyorsun.
Blcyt'ın doğru kağıt olduğunu biliyorum ve buna can-ı gönülden inanıyorum.
Son dört çeyrek boyunca satış ve karlılık anlamında üzerine koyarak giden bir ikinci kağıt var mı bilemiyorum.
Yakın bir zamanda patlama yapacağına inanıyorum. Son bir kaç haftadır sabırla toplanıyor.
1.çeyreğe hazırlık da olabilir. yeni bilanço gelmeden de götürebilirler diye düşünüyorum.
Umarım yanılmam, yanılmayız, hep birlikte kazanırız.
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
daha ederine bile gelmemiş...umarım iyi bir bilanço ile daha güzel yerlere çıkar...sana katılıyorum değerli dostum mausolos...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
son bir kaç gündür yorumlar yaptığım hürriyet bu gün tavanda dostlar...darısı blcyt ın başına....
bir de daha önce sık sık konuştuğum durdo hissesi de %11 artıda...
durdoda ilk maliyetim 4,14 idi...şu anda 6,10 dadır...üstelik de çok değil bir ay önce...![]()
Seanslıklarda flama görüntüsü alıyorum.
Ayrıca kağıda ciddi yatırım yapanlar var gibi.
Üç vakte kadar ciddi bir kırılım öngörüyorum.
Umarım hislerim ve gördüklerim beni yanıltmaz.
Haydi be Bilici, bu fiyatları hak etmiyorsun...
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
Benim son dönemde yabancı takasındaki artış dikkatimi çekiyor. Bir şeyler olacak ama ne olacak bekleyelim görelim. YTD.
Yer İmleri