Sayfa 250/813 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Burda bulunanlar ben dahil son kuruşuna kadar aldığını düşünüyorum 6.81'den almaya başladık her düşüş alım fırsatı dedik enson üç ay önce 5.44'den aldık durum ortada, bizim kurtarıcımız küçük yatırımcı ama bu fiyat onların dikkatini çekmiyor 10 tl olunca anca dikkatlerini çeker
    Değerli kardeşim; Bizi ky kurtaramaz.Zira artık yeterince ky kalmadı.Bizi kurtaracak olan piyasaların normale dönmesi,enflasyon ve faizlerin düşmesi, iç ve dış siyasi istikrar,Zarrab davasının en az zararla atlatılmasıdır.
    Ayrıca; anlaşılmaz biçimde BUCİM'in ihracat yapmaması,petrokok kullanımından dolayı artan enerji maliyetleri ve rekabetten dolayı artmayan çimento fiyatları BUCİM için handikaptır.Düşünün bir ; yakın zamanda BUCİM yetkilisi çıkıp bu durumun sürdürülemez olduğu konusunda kamuoyuna açıklama yaptı.
    BUCİM'den çok daha iyi hisse senetleri de sürünüyor.Borsa yükselse de çıkmıyorlar.Bu durum alışageldik bir durum değil.
    Bence yine yılbaşına kadar BUCİM'i baskılayacaklar.Piyasa ortamı buna müsait.Sadece bunda değil, diğer senetlerde de alıcı yok.İşlemler çoğunluk speklerin kendi alverleriyle oluyor.Piyasa beklemede.

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Yok son kurusa kadar aldık demeyelim ama söyle diyelim gerci danışıklı dövüş ama bu yıl yatırım ve emeklilik fonları 1.5 milyon dan fazla aldı ama bırak çıkmasını yataya bağlasa razıydık ama yıl basına göre net eksideyiz yani ağalar istemedikce kılı kıpırdamaz bunun gerci butun çimentolar aynı bu ehveni ser oda ayrı hikaye
    Yatırım fonları ve emeklilik fonlarındaki mallar adrese (patrona) teslim edilmek üzere alınmış mallardır, ama ne zaman, hangi fiyata önemli olan bu, hergün birçok tahtada agresif işlemler yapan Metro, Marbaş ve İnvesting uğramaz oldular, en son bir yıl önce işlem yaptılar patrondan sopayı yiyince bir daha görünmediler.

3. Bu fiyat cemtasın bucim hisselerini satacağı fiyatla aynı olacaktır. ama o konu unutturulmaya çalışılıyor hernedense ne oldu kac sene oldu satmaktan mı vazgeçtiler? bide bursa çimentonun yeni yatırımıyla ilgili inşaat calısmaları basladımı ?başladıysa ne durumda? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. fabrika arazisinde bir calısma varmı?

4. Hiçbirşey başlamadı, genel kurulda da konuşuldu.

Yatırım bütçesi bile belli değil daha, okadar hızlılar. Hatta yatırımı nasıl finanse edecekleri de belli değil.
    Gerisini siz düşünün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bu fiyat cemtasın bucim hisselerini satacağı fiyatla aynı olacaktır. ama o konu unutturulmaya çalışılıyor hernedense ne oldu kac sene oldu satmaktan mı vazgeçtiler? bide bursa çimentonun yeni yatırımıyla ilgili inşaat calısmaları basladımı ?başladıysa ne durumda? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. fabrika arazisinde bir calısma varmı?
    Çemtaşın 2011 yılında Kap yaptığı açıklama,
    12.05.2011 tarihinde BURSA ÇİMENTO A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,90 - 5,98 fiyat aralığından 690.577 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
    12.05.2011 tarihinde dolar kuru= 1,57 ortalama dolar bazında satış fiyat: 3,75 dolar, satışın yapıldığı gün herkes ucuza satıldı diye isyan etmişti. çemtaşın elinde bulunan diğer bucim hisselerinin satışı için yönetim kuruluna yetki vermişti. ancak,
    Çemtaşın 14.12.2016 tarihde kapa yaptığı açıklamada:
    14.12.2016 tarih ve 39 nolu Yönetim Kurulu toplantısında, bugüne kadar uygun piyasa şartları ve en iyi fiyat ortalaması yakalanamaması nedeniyle işlem gerçekleştirilememiş olup, Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. hisselerinin satışından vazgeçilmesine ve konunun ilk yapılacak genel kurul toplantısında tekrar gündeme getirilmesine karar verilmiştir. 14.12.2016 tarihinde bucim kapanış fiyatı 5,80 öncesinde 7,20 görmüştü bir yıl önce ucuz diye satmadıklarını,bu fiyattan satacak halleri yok, dolar bazlı düşünürsek ortalama satacakları fiyat 12 - 15 tl olur.
    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''

6.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim; Bizi ky kurtaramaz.Zira artık yeterince ky kalmadı.Bizi kurtaracak olan piyasaların normale dönmesi,enflasyon ve faizlerin düşmesi, iç ve dış siyasi istikrar,Zarrab davasının en az zararla atlatılmasıdır.
    Ayrıca; anlaşılmaz biçimde BUCİM'in ihracat yapmaması,petrokok kullanımından dolayı artan enerji maliyetleri ve rekabetten dolayı artmayan çimento fiyatları BUCİM için handikaptır.Düşünün bir ; yakın zamanda BUCİM yetkilisi çıkıp bu durumun sürdürülemez olduğu konusunda kamuoyuna açıklama yaptı.
    BUCİM'den çok daha iyi hisse senetleri de sürünüyor.Borsa yükselse de çıkmıyorlar.Bu durum alışageldik bir durum değil.
    Bence yine yılbaşına kadar BUCİM'i baskılayacaklar.Piyasa ortamı buna müsait.Sadece bunda değil, diğer senetlerde de alıcı yok.İşlemler çoğunluk speklerin kendi alverleriyle oluyor.Piyasa beklemede.
    O zaman son gün öyle bir işlem yaparsınız ki ellerini kollarını bağlarsınız.Yok böyle dediğiniz gibi bir düzen.Gerekirse her türlü mücadele edeceksiniz.Şikayet etmişler ISGYO da siz neden etmezsiniz ben onu anlamıyorum.Zira GOLTŞ davalı.Elini attığı yerde ali cengiz eksik olmuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Çemtaşın 2011 yılında Kap yaptığı açıklama,
    12.05.2011 tarihinde BURSA ÇİMENTO A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,90 - 5,98 fiyat aralığından 690.577 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
    12.05.2011 tarihinde dolar kuru= 1,57 ortalama dolar bazında satış fiyat: 3,75 dolar, satışın yapıldığı gün herkes ucuza satıldı diye isyan etmişti. çemtaşın elinde bulunan diğer bucim hisselerinin satışı için yönetim kuruluna yetki vermişti. ancak,
    Çemtaşın 14.12.2016 tarihde kapa yaptığı açıklamada:
    14.12.2016 tarih ve 39 nolu Yönetim Kurulu toplantısında, bugüne kadar uygun piyasa şartları ve en iyi fiyat ortalaması yakalanamaması nedeniyle işlem gerçekleştirilememiş olup, Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. hisselerinin satışından vazgeçilmesine ve konunun ilk yapılacak genel kurul toplantısında tekrar gündeme getirilmesine karar verilmiştir. 14.12.2016 tarihinde bucim kapanış fiyatı 5,80 öncesinde 7,20 görmüştü bir yıl önce ucuz diye satmadıklarını,bu fiyattan satacak halleri yok, dolar bazlı düşünürsek ortalama satacakları fiyat 12 - 15 tl olur.
    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''
    Traji komik yalnız bizim ülkemizde olur bunlar herhalde.Sanki o fiyatı oluşturan kendisi değil.Gerçekten dalga geçiyor milletle.SPK nın büyük kabahati var bu işte.Bir gün şikayetler bir başlayacak ardı arkası kesilmeyecek.Bu yaptıkları eminim Sayın Cumhurbaşkanı'nın önüne falan düşse çok kişilerin başı ağrır,canı yanar ki.Bu gidişle böyle bir durumda hiç uzak değil.Kendisi bırakın bu hisseyi geçtim sektöre,ülkeye el freni.

Mesela bugün basan tacirler o bunu bilmeyen mi var?
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 06-12-2017 saat: 13:59.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Traji komik yalnız bizim ülkemizde olur bunlar herhalde.Sanki o fiyatı oluşturan kendisi değil.Gerçekten dalga geçiyor milletle.SPK nın büyük kabahati var bu işte.Bir gün şikayetler bir başlayacak ardı arkası kesilmeyecek.Bu yaptıkları eminim Sayın Cumhurbaşkanı'nın önüne falan düşse çok kişilerin başı ağrır,canı yanar ki.Bu gidişle böyle bir durumda hiç uzak değil.Kendisi bırakın bu hisseyi geçtim sektöre,ülkeye el freni.

Mesela bugün basan tacirler o bunu bilmeyen mi var?
    çok dogru baskılayan o İ.T
    birşey yapacagını sanmıyorum..çünki tarmanda sıkı bir akp li..
    tıpkı bera holdingte hiçbir sorgulama olamdıgı gibi son ana kadar..
    bir ata sözü vardır( tırnagın varsa başını kaşırsın )millet,te ne tırnak kaldı nede kulak arakası..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 250/813 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •