gercek mal alanları kredili işlem yaparak kazığa oturtur amcalar. heleki tahtanın mal sahipliğine bakınca bunu öyle bir yaparki bağırta bağırta. adam 11 senedir zaten bağırtıyor. bunu 6 ay daha 4 e indirerek hayda hayda yapar. velhasıl kelam cıplak hötle sokağa cıkarsan kimin ne yapacağı belli olmaz. o yuzden höte sahip cıkmakta amcaları uzmeden tırtıklamaya devam etmekte fayda var
100 lot tırtıklayınca hiç kızmıyor..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ben de diyorum ki; hergün birimiz kendini assın.Bu durum Bucim için kendini astı diye medyaya yansır ve büyük bir sansasyon olur.2-3 kişi kendini astıktan sonra senedi baskılayanlar gerisi gelecek diye korkup senedi yükselteceklerdir.Tabii burada sorun önce kimin kendini asacağıdır.Biliyorum şimdi hepiniz "dede sen zaten yaşlısın senden başlayalım" diyeceksiniz ama işin sonunu görmeden de asmak istemiyorum kendimi.Fikrim kabul görürse kuraya başvurabiliriz.
Behzat dede kendimizi asmak şirkete yaramaz. Arkada kalanlara faydamız olması için ayağımızı bolca cimentolu beton tenekelere koyup kendimizi denize atalım kendimizi)) bu daha iyi bir yöntem bence
Burda bulunanlar ben dahil son kuruşuna kadar aldığını düşünüyorum 6.81'den almaya başladık her düşüş alım fırsatı dedik enson üç ay önce 5.44'den aldık durum ortada, bizim kurtarıcımız küçük yatırımcı ama bu fiyat onların dikkatini çekmiyor 10 tl olunca anca dikkatlerini çeker![]()
Yok son kurusa kadar aldık demeyelim ama söyle diyelim gerci danışıklı dövüş ama bu yıl yatırım ve emeklilik fonları 1.5 milyon dan fazla aldı ama bırak çıkmasını yataya bağlasa razıydık ama yıl basına göre net eksideyiz yani ağalar istemedikce kılı kıpırdamaz bunun gerci butun çimentolar aynı bu ehveni ser oda ayrı hikaye
Yer İmleri