gercek mal alanlarý kredili iþlem yaparak kazýða oturtur amcalar. heleki tahtanýn mal sahipliðine bakýnca bunu öyle bir yaparki baðýrta baðýrta. adam 11 senedir zaten baðýrtýyor. bunu 6 ay daha 4 e indirerek hayda hayda yapar. velhasýl kelam cýplak hötle sokaða cýkarsan kimin ne yapacaðý belli olmaz. o yuzden höte sahip cýkmakta amcalarý uzmeden týrtýklamaya devam etmekte fayda var
100 lot týrtýklayýnca hiç kýzmýyor..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ben de diyorum ki; hergün birimiz kendini assýn.Bu durum Bucim için kendini astý diye medyaya yansýr ve büyük bir sansasyon olur.2-3 kiþi kendini astýktan sonra senedi baskýlayanlar gerisi gelecek diye korkup senedi yükselteceklerdir.Tabii burada sorun önce kimin kendini asacaðýdýr.Biliyorum þimdi hepiniz "dede sen zaten yaþlýsýn senden baþlayalým" diyeceksiniz ama iþin sonunu görmeden de asmak istemiyorum kendimi.Fikrim kabul görürse kuraya baþvurabiliriz.
Behzat dede kendimizi asmak þirkete yaramaz. Arkada kalanlara faydamýz olmasý için ayaðýmýzý bolca cimentolu beton tenekelere koyup kendimizi denize atalým kendimizi)) bu daha iyi bir yöntem bence
Burda bulunanlar ben dahil son kuruþuna kadar aldýðýný düþünüyorum 6.81'den almaya baþladýk her düþüþ alým fýrsatý dedik enson üç ay önce 5.44'den aldýk durum ortada, bizim kurtarýcýmýz küçük yatýrýmcý ama bu fiyat onlarýn dikkatini çekmiyor 10 tl olunca anca dikkatlerini çeker![]()
Yok son kurusa kadar aldýk demeyelim ama söyle diyelim gerci danýþýklý dövüþ ama bu yýl yatýrým ve emeklilik fonlarý 1.5 milyon dan fazla aldý ama býrak çýkmasýný yataya baðlasa razýydýk ama yýl basýna göre net eksideyiz yani aðalar istemedikce kýlý kýpýrdamaz bunun gerci butun çimentolar ayný bu ehveni ser oda ayrý hikaye
Yer Ýmleri