10 haziran mı oldu şimdi.
Sabırları zorlamayı başarıyor.yyd.
Allah bunları bildiği gibi yapsın.
A1 Capital icin bilanco aciklanmis tahmin ettigime yakin oldu 21.2 milyon TL ! ben 18 bekliyordum 21.2 gayet iyi
ama bi ara fantastik kar beklentisi icine girmistim 30 falan gelirmi demistim ama gelmedi ?
ama bu kar gayet iyi kar 4 donem toplaminda a1 capital kari 85.5 milyon lira muazzam iyi ! maasallah diyelim
ikinci ceyrek daha iyi olacak insallah, ozellikle halka arz gelirleri ile birlikte
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Son düzenleme : hayek; 10-05-2021 saat: 18:36.
burdan artik gulerin de kabataslak kar rakamini tahmin edebiliriz ? a1 capital tarafindan 13.5 milyon kar (kesin) + Rta sağlik tarafinda ise 4 milyon (tahmini) olsa kabataslak ilk ceyrek 17.5 milyon kar gelir.
boyle bakildiginda 4 ceyrek toplaminda karimiz 69-70 milyona dayanmis olacak. ki bu vergisi odenmis tamamen faaliyetten gelen tertemiz bir kar.
300 milyon piyasa degeri (ki 90 milyon kasada var) fk 4,5 oluyor. kasadaki 90 miyonu cik 3 fk'ya islem goruyoruz. saka gibi gercekten. Şirket bildiğin 3 yillik karina islem goruyor. Hala baskilamaya da devam ???
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Bilanço güzel gelmiş.Kağıda yansıması nasıl olacak acaba.Bu sefer 2.76 yı kıracak heralde.ytd.
Yer İmleri