Sayfa 251/462 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. kap h.de yönetim kurulu toplantısı var diyor fazla önemli haber yok önceki yorumlarla bu gün ki yorumlarla atmıştım

2. ***KLNMA*** TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
    .

***KLNMA*** TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )

Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağanüstü Genel Kurul
    Karar Tarihi 07.11.2018
    Genel Kurul Tarihi 13.12.2018
    Genel Kurul Saati 14:00
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 12.12.2018
    Ülke Türkiye
    Şehir ANKARA
    İlçe ÇANKAYA
    Adres Necatibey Caddesi No:98 Kat:7 Bakanlıklar

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış, saygı duruşu ve Genel Kurul Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması,
    2 - Sermaye Piyasası Kurulu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Ticaret Bakanlığı'nın gerekli izinlerini almak koşuluyla aşağıda verilen Banka Esas Sözleşme değişikliklerinin görüşülerek karara bağlanması,
    3 - Banka Genel Kurulunun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönergesi değişikliklerinin görüşülerek karara bağlanması,
    4 - Personelin aylık ücret ve diğer mali haklarının tespiti hususunun görüşülmesi,
    5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi,
    6 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin belirlenmesi ve onaylanması,
    7 - Kapanış.
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Yoktur

3. 18.06 da gelen kapa farkli mi?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bu sabah gelen bildirimdi
    Attached Images Attached Images

5. 18 .06 da gelen bildirim bu

***KLNMA*** TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
    .

***KLNMA*** TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Bankamız Yönetim Kurulu Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Varlık Finansmanı Fonu/Fonları kurulmasına ve kuruluş için gerekli iş ve işlemleri yerine getirmek üzere Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar vermiştir. Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde gerekli başvuru yapılmıştır.

6. bu hissede hikaye çok...............gerçek şu ki yukarı çıkışlarda zirveden döndügü yerlere gelmiyor aşagı inişlerde de döndügü yerin üstünde dönerek bir kıskaç dar alan yaratıyor hisse alma satma dertleri yok gibi çogu bankalar ve aracı kurumlarda bizler 30 40 kademe indir çıkar güçümüz ve cesaretimiz yok 1. 2 kademe hesapları yapıyoruz adamlar kademelerde kepçe kullanıyor hisseye verilen vatler yerine getirilir ve adım atılırsa her an bir 60.00 lar ve üstü yapmaya hazır bekliyor haberler gelmezse geçikirse göz ardı edilirse tersinide yapabilir

son saatler zıplamanın sebebi bu haber olabilir
    08 Kasım 2018 - 18:30 www.borsagundem.com
    TweetlePaylaşLinkedinE-mail
    Kalkınma Bankası, Varlık Finansman Fonu kurulması için Genel Müdürlüğe yetki verildiğini duyurdu
    Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (KLNMA), Varlık Finansman Fonu kurulması için harekete geçti. Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, varlık finansman fonu kurulmasına yönelik işlemler için Genel Müdürlüğe yetki verildiği ifade edildi.

Konu ile ilgili KAP'ta yer alan açıklama şu şekilde:

Bankamız Yönetim Kurulu; Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Varlık Finansmanı Fonu/Fonları kurulmasına ve kuruluş için gerekli iş ve işlemleri yerine getirmek üzere Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar vermiştir. Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde gerekli başvuru yapılmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

7. Efendim, kap dusen heberler birbirinden çok farkli konulardir.Spk ya gore fon kurmak cok teferruatlidirki serbes fon yatirim ,emeklilik .... Konu deryadir.Aksam dusen haberi şöyle yorumlamak gerekir.Örnek olasi, yarin katar emiri bir kaynak aktarsa veya baskan erdogan varlik fonundan bir miktar klnma ya aktarsa , is bankasi ndaki mechul hazine tüzeli kalkinma bankasi olsa.....varda var. Fonu kim yönetecek ,yetki kimde ve nasil ?Kap a düşen haber bu muğlakligi bir nebze gidermiş ve gelecek fonuda bir anlamda kanitlamiştir.Saygilar.Asla tavsiye olamaz.

8. Yarın tavan işte, daha ne haberi gelecekti ki? Buna da mırın kırın edilmez bence. Yeniden bir 50 üstü dener bu sefer inşallah. ..

Sayfa 251/462 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •