Ben 1.17 den almak isteyenlere alım fırsatı verip satmak isteyenlere fırsat tanımadığını düşünüyorum.
Ben 1.17 den almak isteyenlere alım fırsatı verip satmak isteyenlere fırsat tanımadığını düşünüyorum.
15 gün önce nibaş da açığa satış yasaklandı ama nibaş yukarı çıkma arzusu var ki yukarı kademe kademe gitmeye çalışıyor ( ytd) ama samat bana göre bu hissi vermiyor( ytd) tabii yanılabilirim.. tamamen kendi içimden geçen düşünceler... kimse etki altında kalmasın... çünkü bu hissenin berbat ortakları hala satış için beklemedeler... (r-m kuru)...... ytd( siz bana bakmayın)
Sizce, KURU kote ettirdiği 600.000 TL'lik lotları ilk yükselişte millete iteler mi? Ne düşünüyorsunuz?
Satmaya satarda zamanı bilemeyiz tabii... kendi hisselerinde al-sat yapıyorlar 15-25 kuruş karı gördümü 300-500 bin lotu basıyorlar.. ben bu samatdan kurtuldum diye sevinirken tekrar bulaştım.. 7 ay 1,30 maliyet ile bekledim 1,46 çıkış yaptım... tekrar nibaş mı samat mı derken... bastık buna yine... kafama ediyim... b.kmu var diyom yine Ali ile Raşit in kucağına oturdum... ilk fırsatta kaçacam inşallah... ben kendi yaşadığım döngüyü anlattım etki altında kalmayın... ( beklentisi olanlara saygım var.... ama bence çok hayal kurmayın) yatırım tavsiyesi değildir...
Buralar satım yeri değil bana göre alım yeri endeks çakılınca ayak uydurdu şuan bence çok ucuz endeks kıpırdarsa hatta yatayda kalsada atak yapabilir
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Açığa satış ve kredili işlem yasağı 11 mayıs itibarı ile sona erdi yarın için görüşleriniz nedir yapar mı bir atak ya da açığa satıp alttan yerine koymaya mı çalışırlar. Malum olumlu ya da olumsuz YSK oy pusula ihalesini kullanacaklar.
SAMAT günlük
![]()
SAMAT haftalık
![]()
Yer İmleri