Sayfa 251/500 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 3998 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Daha öncede yazdım ve bu gün benden yine iyi oran ile hisse istediler. Ben mücadelemi yapacağım.Açığa satıp bizim sırtımızdan para kazanmalarına imkan etmeyeceğim. Arkadaşlar borsada garip işler dönüyor. Bu sayfaları da kontrol ediyorlardır. Benden söylemesi kimseye emanet lot vermeyin.
    Bu arada uşak seramik için şirket ile telefon görüşmesi yaptım.Onlara sahip çıkmalarını söyledim kendileri bilir.Bende hatırı sayılır hisse var. Bu muhasebe kayıtları doğru ise bu kağıt burada durmaz yok yanlış ise bağdat dan döneriz. Yatırımcı tavsiyesi olarak söylemiyorum . Bol kazançlar

2.  Alıntı Originally Posted by kimyacı hasan Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdım ve bu gün benden yine iyi oran ile hisse istediler. Ben mücadelemi yapacağım.Açığa satıp bizim sırtımızdan para kazanmalarına imkan etmeyeceğim. Arkadaşlar borsada garip işler dönüyor. Bu sayfaları da kontrol ediyorlardır. Benden söylemesi kimseye emanet lot vermeyin.
    Bu arada uşak seramik için şirket ile telefon görüşmesi yaptım.Onlara sahip çıkmalarını söyledim kendileri bilir.Bende hatırı sayılır hisse var. Bu muhasebe kayıtları doğru ise bu kağıt burada durmaz yok yanlış ise bağdat dan döneriz. Yatırımcı tavsiyesi olarak söylemiyorum . Bol kazançlar
    Bizi neden hiç aramiyorlar da sizi arıyorlar acikcilar?

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Bizi neden hiç aramiyorlar da sizi arıyorlar acikcilar?

Güzel bir soru,

evet bizi neden aramıyorlar!!

yatırım tavsiyesi değildir..

4.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Güzel bir soru,

evet bizi neden aramıyorlar!!

Ya KİMYACİ arkadasta çok mal var ya da biri bizi işletiyor. Dogtasta da acikcilar için aracı kurumlar arıyor, vermeyin, maliniza sahip çıkın vs dediler. Sonuç 1,64 tl den 1,24 TL ye geldi kağıt. Bu kadar açığı yapan adam kendini de sağlama almıştır, yoksa bu kadar açık yapılır mı? %90 da patron mali verecektir acikcilara zaten...

5. Bir film olduğu belli hisse de. 1-2 haftaya kalmaz yönünü belli eder. Büyük başlar diğer büyük başların hisseye gitmesini istemiyor sanırım. Kaynağın hepsini ben yicem diyor. Kağıt nereye gider hep birlikte göreceğiz. Kağıt zaten diplerde bedelli de bitiyor, şirket finansallari da fena değil. Ha dibin dibi mutlaka vardır. Ama düşse de nereye kadar düşecek 50 kuruş mu olacak, düşerse düşsün düştükçe alırız sıkınti yok...

6.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Ya KİMYACİ arkadasta çok mal var ya da biri bizi işletiyor. Dogtasta da acikcilar için aracı kurumlar arıyor, vermeyin, maliniza sahip çıkın vs dediler. Sonuç 1,64 tl den 1,24 TL ye geldi kağıt. Bu kadar açığı yapan adam kendini de sağlama almıştır, yoksa bu kadar açık yapılır mı? %90 da patron mali verecektir acikcilara zaten...

Kesinlikle katılıyorum,

bende bana göre yüklü Doğtaş var,

9 aydır arayan soran olmadı..

7.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum,

bende bana göre yüklü Doğtaş var,

9 aydır arayan soran olmadı..

Wallaha ortak ben dogtastlari haber gelmeden önceki gün takaslardaki durumu begenmedigim için satmistim 1,49 TL den. İnşallah terste kalmamışsindir...

8.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Wallaha ortak ben dogtastlari haber gelmeden önceki gün takaslardaki durumu begenmedigim için satmistim 1,49 TL den. İnşallah terste kalmamışsindir...

Maliyet biraz yüksek olduğundan ister istemez uzuncu olduk..

Sayfa 251/500 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •