Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 251/639 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 2,001 - 2,008 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. B zýrva senette pozisyonum var ve iddia ediyorum daha önce yazdýðým gibi al sat ve sat allar ile maliyet 2,20 altý! Fakaat arkadaþ artýk þunu anladýmki senet 2,00 a gelse 1,80 e gelse bile bazý arkadaþlar hala senet ile ilgili uyarýlarýmýz için ya þirkette pozitif enerji býrakmadýnýz yazýp kendini avutacak gülelim nedemek bu arkadaþ senette pozitif enerji býrakmayan aslen patron!!!Son 2,54 maliyet ile 2,600000 lot piyasaya 400-600 bin lotu sýkýladý ne pozitif enerjisi yaf bir tarafa giren þeyinde pozitif enerji yaratabileceðini bu forumdan öðreniyorum artýgýn )))))))))acý var acý maliyetimde grm yükslelmiyor ve gözü aþaðý bakýyor maliyetime gelecek az kala ona korkuyorum a dostlar!Arkadaþlar negatif pozitif elbet eleþtireceðiz saçmalamayalým lütfen!Goy goyda yapmayalým.Haaa aklýma gelmiþken þu noktayýda belirteyim!Ne kadar pozitif,nekadar uçacak yazýlýr bu tip manüpülatif senetlerde!bunun gibi senetler çakýlýr!!!Hep belirttiðim gibi asýl pozitif yazýp yada uçacak kaçacak yazmayýnýz bu topikte bence.Öylede oldu bu topikte,hiç yazmayan birileri geldi halka arz var yok þu var olumlu yok bu var baktýkki vertu da halka arz var e yok 1 e on yukarý yok 1 e 5 yukarý,dedim bu tipitipler gelmiþ eyvah senede yine patron satýþý gelecek dedim ve hemen malýmýn yarýsýný sattým! Ne kadarda doðru öngörüler ve de kararlar vermiþim buraya gelip yazanlara göre diyorum þimdi.

Ytd.Deðildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 09-11-2017 saat: 23:41.

2.  Alýntý Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazýyý Oku
    B zýrva senette pozisyonum var ve iddia ediyorum daha önce yazdýðým gibi al sat ve sat allar ile maliyet 2,20 altý! Fakaat arkadaþ artýk þunu anladýmki senet 2,00 a gelse 1,80 e gelse bile bazý arkadaþlar hala senet ile ilgili uyarýlarýmýz için ya þirkette pozitif enerji býrakmadýnýz yazýp kendini avutacak gülelim nedemek bu arkadaþ senette pozitif enerji býrakmayan aslen patron!!!Son 2,54 maliyet ile 2,600000 lot piyasaya 400-600 bin lotu sýkýladý ne pozitif enerjisi yaf bir tarafa giren þeyinde pozitif enerji yaratabileceðini bu forumdan öðreniyorum artýgýn )))))))))acý var acý maliyetimde grm yükslelmiyor ve gözü aþaðý bakýyor maliyetime gelecek az kala ona korkuyorum a dostlar!Arkadaþlar negatif pozitif elbet eleþtireceðiz saçmalamayalým lütfen!Goy goyda yapmayalým.Haaa aklýma gelmiþken þu noktayýda belirteyim!Ne kadar pozitif,nekadar uçacak yazýlýr bu tip manüpülatif senetlerde!bunun gibi senetler çakýlýr!!!Hep belirttiðim gibi asýl pozitif yazýp yada uçacak kaçacak yazmayýnýz bu topikte bence.Öylede oldu bu topikte,hiç yazmayan birileri geldi halka arz var yok þu var olumlu yok bu var baktýkki vertu da halka arz var e yok 1 e on yukarý yok 1 e 5 yukarý,dedim bu tipitipler gelmiþ eyvah senede yine patron satýþý gelecek dedim ve hemen malýmýn yarýsýný sattým! Ne kadarda doðru öngörüler ve de kararlar vermiþim buraya gelip yazanlara göre diyorum þimdi.

Ytd.Deðildir.

maliyetini sürekli neen yazýyorsun anlamadým )

ben daha önce 292 ortalama ile aldým 530dan cýktým.. simdi 240 altý yine topluyorum.. bos isler bunlar.. ettigin karda zararda senin hayýrlý ugurlu olsun son 2 kademe aldým yok kurumum su ne faydasý var millete anlamadým
    benim maliyetimi hesapla hadi bakalým (

birisi burda sirketle ilgili haber paylasýyor tepki veriyorsun..

kimsenin ucacak kacacak dedigi yok. ukcacak kacacak diyenlere zaten mantýklý insanlar cevap veriyor.

ama siz neen israrla asagýdan rakamlar telaffuz ediyorsunuz. oldu o zaman 050 ye gelsin hepimiz zarar edelim.

goygoy býrakýn diyorsun en basta goygoyun alasýný yapýyorsun.

dogru öngörü ve kararlarýn o kadar cokki mübarek 75 den 115e gelen endeksde tüm zamanýný vertu ile harcamýsýn

hakkaten goygoyu býrakalým.

biraz borsa ve hisse konusalým..

3.  Alýntý Originally Posted by borsayatýrým Yazýyý Oku
    maliyetini sürekli neen yazýyorsun anlamadým )

ben daha önce 292 ortalama ile aldým 530dan cýktým.. simdi 240 altý yine topluyorum.. bos isler bunlar.. ettigin karda zararda senin hayýrlý ugurlu olsun son 2 kademe aldým yok kurumum su ne faydasý var millete anlamadým
    benim maliyetimi hesapla hadi bakalým (

birisi burda sirketle ilgili haber paylasýyor tepki veriyorsun..

kimsenin ucacak kacacak dedigi yok. ukcacak kacacak diyenlere zaten mantýklý insanlar cevap veriyor.

ama siz neen israrla asagýdan rakamlar telaffuz ediyorsunuz. oldu o zaman 050 ye gelsin hepimiz zarar edelim.

goygoy býrakýn diyorsun en basta goygoyun alasýný yapýyorsun.

dogru öngörü ve kararlarýn o kadar cokki mübarek 75 den 115e gelen endeksde tüm zamanýný vertu ile harcamýsýn

hakkaten goygoyu býrakalým.

biraz borsa ve hisse konusalým..
    Baþta gizli goygoycu sen varsýn topla bakalým.Aþaðý hangi hedefi verdim yaz bana! Örnek verdiðim sen dahil daha aþaðýlara gelirse evet hala pozitif yazacaksýnýz yazdým orada bu pozitifliðinizde realiteden uzak mal yemiþ senette!Maliyetimi yazýyorum ki buna raðmen olumssuzum çünkü olumlu hiç bir yaný yok sadece milleti düzeltiyorlar! Sen þanslýymýþssýn yukarýdan vermiþssin.Ben 2,46 ilk halka arzda alýp 3,20 verdim.3,00 aldým 5,40 verdim.Sonra 5,30 aldým.4,5 vedalaþtým.onra 3,50 aldým 3,80 verdim.Sonra 3,20 topladým.3,38 bastým.uzar gider! Maliyetimi asýl sen hesapla bakalým! Evet çok öngörülü kararlarým vardýr,75 den 115 bin endeksde tüm zamanýmý sadece vertu ile elbet harcamadým ama boþuna kasa oldum buna hayýflanýyorum.Buda hakkým sana danýþmayacaðým! Bak yukarýda gayet açýk yazmýþým en mantýklý en doðru! Harfine kadar alýntýladýðýn yazým tekrar oku ders çýkar biraz senetten konuþ,varsa bilgin teknik temel yazarsýn!Ben en azýndan teknik destek direnç yazýyorum!þimdi malýný topla ,sen mal topluyorsun diye olumlu yazacak halimiz yok olumsuz olan,halka arz manüpülasyonuna mal verilmiþ senette olumlu yazacak durum yoksa olumsuz yazacaðýz!birdahada yazýlarýmý alýntýlayýp cevap yazma! (Sen benim senet ile ilgili gerçek olan yazýlarýma niçin gocunuyorsun arkadaþ!Her yazýlana cevap verme gibi bir takýntýn var bunu gösteriyorsun bana oda ayrý bir hastalýk neyse) Muhatap olmayalým.Lütfen!

Ytd.Deðildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 10-11-2017 saat: 02:33.

4.  Alýntý Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazýyý Oku
    Baþta gizli goygoycu sen varsýn topla bakalým.Aþaðý hangi hedefi verdim yaz bana! Örnek verdiðim sen dahil daha aþaðýlara gelirse evet hala pozitif yazacaksýnýz yazdým orada bu pozitifliðinizde realiteden uzak mal yemiþ senette!Maliyetimi yazýyorum ki buna raðmen olumssuzum çünkü olumlu hiç bir yaný yok sadece milleti düzeltiyorlar! Sen þanslýymýþssýn yukarýdan vermiþssin.Ben 2,46 ilk halka arzda alýp 3,20 verdim.3,00 aldým 5,40 verdim.Sonra 5,30 aldým.4,5 vedalaþtým.onra 3,50 aldým 3,80 verdim.Sonra 3,20 topladým.3,38 bastým.uzar gider! Maliyetimi asýl sen hesapla bakalým! Evet çok öngörülü kararlarým vardýr,75 den 115 bin endeksde tüm zamanýmý sadece vertu ile elbet harcamadým ama boþuna kasa oldum buna hayýflanýyorum.Buda hakkým sana danýþmayacaðým! Bak yukarýda gayet açýk yazmýþým en mantýklý en doðru! Harfine kadar alýntýladýðýn yazým tekrar oku ders çýkar biraz senetten konuþ,varsa bilgin teknik temel yazarsýn!Ben en azýndan teknik destek direnç yazýyorum!þimdi malýný topla ,sen mal topluyorsun diye olumlu yazacak halimiz yok olumsuz olan,halka arz manüpülasyonuna mal verilmiþ senette olumlu yazacak durum yoksa olumsuz yazacaðýz!birdahada yazýlarýmý alýntýlayýp cevap yazma! (Sen benim senet ile ilgili gerçek olan yazýlarýma niçin gocunuyorsun arkadaþ!Her yazýlana cevap verme gibi bir takýntýn var bunu gösteriyorsun bana oda ayrý bir hastalýk neyse) Muhatap olmayalým.Lütfen!

Ytd.Deðildir.
    herkese goygoycu diyen kiþinin goygoyculuðundan þüphe etmemek elde deðil.

5.  Alýntý Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazýyý Oku

Ytd.Deðildir.
    komik...

surdan aldým 2 kademe üstten sattým demek temel mi oluyor teknikmi

ben bugun thyde 30 40 kademe aldým trade ile..

trade edigin vertu kagýdýnda 1 kademe degil.

garanti thyao gibi endeks kagýtlarýnda olur .

takýntýsý olan sensin birde burasý sana özelmis gibi yazýlar yazýyorsun...

her yazýnýn icinde rakamlar geciyor.. nereye gelirse gelsin . ne alaka 2 ye gelsin olumlu olacaksýnýz diyorsun

herseyin en iyisini sen biliyorsun.. herseyin en iyisini sen yapýyorsun. herseyin uzmaný sensin..

neyse sana son sözüm. git kumda oyna..

6. Egonu tatmin ettinmi!!! Her alýntýya cevap yazma isteði nedir arkadaþ! sana cevap yazma diyorum.Medeni bir insan gii konuuyorum. Mal mý topluyorsun ne yapýyorsun yap arkadaþ sadece benim gönderilerimi alýntýlama sana sormayacaðým ne yazacaðýmý beðenmiyorsan yazdýklarýmý red listesine alýrsýn bundan sonra muhatap olma Lütfen!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    þaka gibi

burasi yazicilar topigini de gecti.

orda da sirket birlesme haberi geldi hisse 25 den 18 e geldi. insanlar 12-13 leri konusup patronlarin ne anasini ne avradini birakti. simdi bakiyorum sut liman

aynisi burda yahu nasil bir toplumuz boyle... yahu bir yatirim yapiyoruz , yapiyorsan sirkete guveneceksin, patronuna guveneceksin, haberlerine guveneceksin. guvenmiyorsan yapma islem bu kadar basittir olay !!!

kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

butun basvurular yapýlmýþ, insallah yýl sonuna kadar smartiks halka arzi tamamlanacaktir[emoji4]

smartiks guzel sirket, halka arzda olmayi planliyorum ama bakalim piyasa degeri ne olacak.

hayirli olsun

kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!

Sayfa 251/639 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •