Yenimi öðrendiniz !eski haberler ile tekrar hoþ geldiniz![]()
uzun süredir beklemede ve acsel için bir beklenti yaratmada duran bir haber inþallah gerçekleþirdeee umarým biz görürüz
AYRICA MERAK ETMEYÝNÝZ ÝMAR ÝÝZNÝ ALINSA DAHÝ HERTÜRLÜ MASRAFLAR ÝÇÝN VERTU SENEDÝNÝ SATAR PATRON!!!
![]()
Sizde enteresan bir þahýssýnýz gerçekten.Eski haberleri dahi senede olumlu algý yaratmaya burada son 1 aydýr yýrtýnýyorsunuz.Ancak siz bu midikli senede olumlu algý yaratmaya yýrtýndýkça senetde aþaðý yönde desteklerini kýrmaya yýrtýnýyor
Maliyet düþürmekten yoruldum artýgýn,bir tepki yükseliþi yapsada tepkiye kullandýðým alým yönündeki fazlalýklarý versem modundayýmm nokta.Bukadar satýþ yiyen senedin dibinde d**** gelmesi çok normal nokta.
Ytd.Deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla
iþte böyle goy goy yapa yapa millete 2,50 lerden de mal aldýrdýlar! Bu sürekli olumlu yazanlarýn belkide mallarý yok ha yazdýrýyorlar bunlara diyorum sonrada kýzýyorlar bana e doðru söyleyeni dokuz köydenmi on köydenmi kovarlar elbet ! adam yazýyor eski haberi senedin hiçbirþeyinden haberi yok belli ediyor yani kenini! Ayýptýr günahtýr! Millete goy goy yapmayýn! Burasý borssa dibinde dibi oluyor! 2 yýldýr temkinli yazarým uyarýrým taþýdýðýmýz senede bak ya!

Yer Ýmleri