Sayfa 251/752 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 6011 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    İmzamı atıyorum.. Yarın da belkı ufak bır düzeltme yaparız ancak en geç önumuzdeki hafta ile beraber coşkuya devam.. Daha yenı başlıyoruz.. Eğer takım oyunuyla şampiyonluğun en buyuk adayı benım derse nereye gıdebileceğini o zaman konuşuruz.. Hayalim çok farklı.. Fazla gerı çekılebıleceğıni sanmıyorum zamanları yok.. lıg başlıyor..
    Bilançoda özsermaye ekside ciddi oranda ekside bir çok kulübümüz gibi,

Diğer Alacaklar

1.721.578.637

İlişkili Taraflardan Diğer Alacaklar

1.721.373.259 bu kalemlerdeki alacak ise son derece yüksek görünüyor bu nedir neyin alacağı bilançoya hakim olan bir arkadaşımız açıklama getirebilirmi acaba?

2. Limit sorunu acilen cozume kavusmali. Yoksa zaten spek dolu spor hisseleri artik tam kumara donecek

Kisa surede bu sorun cozulurse, hissenin gecmisi ve beklentileri belli. Insallah isin tadi kacmadan sabirla yolumuza devam ederiz

3. açılışta 21,00 altından fırsat vermedi........

4. Tahtayı bu fıyatlara taşıyan global tekrardan tahtaya dün ile beraber girmiş durumda eğer aldıklarını satmazsa olumlu..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
    Ne yaptı bunlar ? gömümü buldular,10 yaptıktan sonra kızdım peşini bırakmıştım,elimizdeyken pek pirim yapmamıştı.,tabiki öncekiler hariç.

6. Doğalgaz bulmuşlar.. ..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7. Global, iş, yapıkredı hepsındende aynı kişiler işlem yapıyor gibi..

8. Bu tahtada bu fiyatlardan 1 mılyon lot mal almak yürek ister ve o yürek global de var sanırım..

Sayfa 251/752 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •