Sayfa 251/354 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Değişen bir şey olmaz bunlara ne söylerseniz söyleyin ne yüzleri var ne astarları adamlara adabıyla mail atınca bile cevap vermiyor bu hırsızlara spk bir yerde sağlam ceza kesecek o gün tahta yıkılsa da ben bayram edeceğim %5 %10 taşıdığım hiç bir senette umurumda olmadı bu itlere vereceğiniz en temiz cevap blokaj olur akarları kesilince it gibi birbirini yemeye başlarlar. kansız ********ler

2. Yorumları siliyorlar, instagram da bizzat yaşadım...[emoji846][emoji846][emoji846] Çiçek, böcek, güzellik, övgü yorumları bırakıyorlar...Kendi elemanları övgü yapıyor, kendi elemanları teşekkür ediyor[emoji1787][emoji1787][emoji1787].
     Alıntı Originally Posted by hopese Yazıyı Oku
    Bu şirket bizi tınlamıyo ya bunların istagram, twete paylaşımları oluyo reklam vs. Bunların altındaki yorumlara yazsak nasıl olur . Hani şirketlerin ayıplı ürünlerini yazınca hemen düzeltelim yorumunuzu kaldırın diye dönüş yapıyorlar ya onun için ben deneyeceğim
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Yorumları siliyorlar, instagram da bizzat yaşadım...[emoji846][emoji846][emoji846] Çiçek, böcek, güzellik, övgü yorumları bırakıyorlar...Kendi elemanları övgü yapıyor, kendi elemanları teşekkür ediyor[emoji1787][emoji1787][emoji1787].

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    buradaki ekip gibi orada da bir ekipleri var tam g*vat bunlar hahahahah

4. Birazdan telefon edeceğim onu da açmaz bu operasyon evlatları.

5. -2 nedir tabana sür tabana

6. Gayrimenkul satış anlaşmasının iptali 5 ağustosta alınmış hahhahahahhaahha sizin yalanınızı sevsinler.

7.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Gayrimenkul satış anlaşmasının iptali 5 ağustosta alınmış hahhahahahhaahha sizin yalanınızı sevsinler.
    Bu arada telefona bakan yok gayri menkul satışıyla ilgili kaçamak bir cevap atmış Maile o kadar sorsanız yarım asırlık şirket ama kurumsallığın zerresi yok nerde at hırsızı var toplamışlar şirkete koca müdür tv de spekülasyon yaratıyor bu kadar uğraş neden diyenlere bu kansızlar nasıl bir tezgah içinde çözeceğim neden bu kadar sıkı tahta neden bu kadar yıldırma gayreti içindeler anlamak zor değil dünden bu güne %5 geriye gelmiş umrumda değil dilerse tabana bassın ben son aldığım mala blokajı koydum salsın daha almayan namerttir bekleyeceğim at hırsızlarından fazlasıyla para aldım yine alacağım onlar bu imkanı sağlıyorsa neden almayayım sonuçta onların amacı da para değil senet

8. Yalancıyı sevsinler mi[emoji846] diye sormak lazım cevap verene....
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Gayrimenkul satış anlaşmasının iptali 5 ağustosta alınmış hahhahahahhaahha sizin yalanınızı sevsinler.
    Son düzenleme : O'Sullivan; 10-08-2022 saat: 15:15.

Sayfa 251/354 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •