Sayfa 251/251 İlkİlk ... 151201241249250251
Arama sonucu : 2008 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    sasa'nın adeta kopyası...
    Yok yatırım yapıyorum... yok ihracat yapıyorum... derken
    yatırımcının parasını hapsedip eritip kullanıyorlar...
    ohhhh ne güzel yatırımcının birikimi faizsiz sıcak para...
    kaybı olanlara geçmiş olsun...
    Allahtan sasa gibi boyundan büyük yatırımlara yönelmedi. Yaptığı yatırım sadece siparişlere yetişebilmek için ilave üretim tesisi kurmak. Boyundan büyük yatırım görürsem anında boşarım astor'u. Sasa'dan ağzımız yandı zaten.

İlave fabrikanın açılışı ne zaman acaba, Nisan veya Mayıs ayı diyorlardı halen ses yok. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
    Hissedeki bu baskı fabrika açılışı arefesinde artmış gibi duruyor. Açılış haberi ile birlikte yön yukarıya dönecektir.
    Çünkü bekleyen pek çok siparişin yetiştirilmesi bu fabrikanın faaliyete geçmesine bağlı.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2. Bence ilave bir fırça fabrikası açması lazım...
    Fırça üreten şirketin hisseleri milleti zengin yaptı...
    neymiş astor trafo üretiyormuş... pehhhhh
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

3.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bence ilave bir fırça fabrikası açması lazım...
    Astor boya ve badana fırçaları kulağa hoş gelmiyor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Astor boya ve badana fırçaları kulağa hoş gelmiyor
    trafo boyama fırçası daha usturuplu olur sanırım...
    yanında trafo boyası da üretirse kaymaklı kadayıf olur...

5.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bence ilave bir fırça fabrikası açması lazım...
    Hissenin gidişatına bakıldığında sen de haklısın, diyecek bir şey yok. Fırça katma değeri daha yüksek ürün demek ki. Trafo üretimi basit kalıyor yanında. )

6. Bir çin atasözü derki :
    Bırak bu işleri fırçala dişleri...

7. 17 yıldır borsayı takip ederim, ama hiç bu seneki kadar vahim bir tablo ile karşılaşmadım. Daha önce de inişler çıkışlar, durgunluklar oldu. Ancak bu seneki tablo çok farklı. Özellikle sanayi şirketleri böylesine düşüşler hiç yaşamamıştı.
    Borsa sabır ve cesaret işidir denir, ben de bunu hep savunurdum. Ancak şu tozlu puslu ortamda ne cesaret kaldı ne de sabır. Allah yardımcımız olsun.
    Borsa düşüyor, ekonomi yönetimi seyrediyor. Bu gidiş iyi bir yol değil

8. 20.08.2025 tarihinde 1.285 TL net temettü ödemesi teklifinin Genel Kurula sunulması kararı

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1442603
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 251/251 İlkİlk ... 151201241249250251

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •