Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 251/344 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon
Arama sonucu : 2781 madde; 2,001 - 2,008 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    50 nin altýnda alýyorum 65 üzerinde satýyorum... Öyle fazla bir lotla deðil.. 40...50 bin lot iþte..Ýþte 3--4 seferdir iiyi para býrakýyor. yapýmda emeði geçenlere Teþkkürlerimi sunuyorum.

Pýnar sütte, fazla malým yok ama büyük fýrsatlar barýndýryor. : Müthiþ bir bilançosu var hisse baþýna 5.4 tl zarar elde etme baþarýsý göstermiþ.. bugün zarar yazýyorsa yarýn öbür günde demek ki.. 5 lira 10 lira kar elde etme ihtimali de var anlamýna geliyor
    ve millet satýyor , allah razý olsun diyorum...
    SEGYO ile þu an bir ilþiðim yoktur.

Týnaztepedeki sabit malým duruyor zaten neredeyse maliyet iyice bedavaya doðru gidiyor.
    Herkese bol kazançlar diliyorum. 355 güzel rakam hedefime gelmeden býrakmam..
    Bol kazançlar dilerim.
    Teþekkürler Acemþah üstadým ...

2. Tavan olur diyorlar sosyal medyadaki spekülatif hesaplarda ? ne oldu bilmediðimiz bir þey mi var?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Þirketimizin 2.000.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný dahilinde, 128.000.000-TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý iç kaynaklardan (2023 yýlý dönem karýndan) karþýlanmak üzere 218.499.097 TL'ye artýrýlmasý kapsamýnda ihraç edilecek 90.499.097-TL nominal deðerli paylara iliþkin Ýhraç Belgesi ve Esas Sözleþme Tadil metninin onaylandýðý hususu Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 04.03.2025 tarih ve E-29833736-105.01.01.01-68706 sayýlý yazýsý ile Þirketimize bildirilmiþtir. Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan onaylanan Ýhraç Belgesi ve Esas Sözleþme Tadil metni ekte yer almaktadýr.

Bedelsiz pay alma hakký kullaným baþlangýç tarihi 06.03.2025'tir.

Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine sunarýz.

4. Bedelsiz hayýrlý olsun..
    Güle güle harcayýn ....
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    Bedelsiz hayýrlý olsun..
    Güle güle harcayýn ....

bilançolar feci geliyor......bakalým bu ne yapacak......güzel kar yapýp yanýnada güzel temettü verirse yanýnada 100 lere yolculuk baþlarsa moralimiz yerine gelir.......çokmu þey istedim acaba......neyse gönlümüzü hoþ tutalým......umudumuzu kaybetmeyelim.......tekrardan bedelsiz hayýrlý olsun.....

6.  Alýntý Originally Posted by Huzur Yazýyý Oku
    bilançolar feci geliyor......bakalým bu ne yapacak......güzel kar yapýp yanýnada güzel temettü verirse yanýnada 100 lere yolculuk baþlarsa moralimiz yerine gelir.......çokmu þey istedim acaba......neyse gönlümüzü hoþ tutalým......umudumuzu kaybetmeyelim.......tekrardan bedelsiz hayýrlý olsun.....
    Genel daraltýcý maliye politikalarý, yüksek faiz; düþük dolar kuru, emisyondan çekilmiþ yani piyasada canlý nakit para sýkýntýsý vb.. uygulanmakta. Hal böyle olunca da iþletme sermayesini kredi ile döndüren þirketlerin bilançolarýnda sýkýntýlar yaþanmakta; daha doðrusu reelde karlar var lakin bilanço rakamlarda zararlar görüyoruz.
    Borsa da sýcak para giriþi olmadýðý için durgunluk hatta yer yer kayýplar mevcut reelde ise borsada enflasyon karþýsýnda erimekte; gerçek ederlerden uzak fiyatlamalar görülmekte.
    Örneðin son dönemlerde en ilginç olay benimde portföyümde olan Pýnar süt... borsada birim hisse deðeri 9.5 Tl iken birim hisse baþýna 5.4 Tl zarar açýkladý; Dolaylý satýþlarý 1 milyar dolar civarýnda olan bu büyüklükteki bir þirketin faizlerin yüksek oluþu vs sebeplerle 1.6 milyar dolar bazýnda 50 milyon dolar zarar açýklamasý oldukça þaþýrtýcý geldi insanlara, ancak bu büyüklükteki bir þirketin böyle zarar açýklamasý oldukça normal, normal olmayan þey hisse fiyatlamalarý.. bu büyüklükteki þirket bugün hisse baþýna 5.4 tl zarar acýkladý diye 8 liraya indi fakat yarýn faizler indiðinde hisse baþýna 5 lira veya 10 lira kar açýkladýðýnda ne olacak...???? bugün 8 liraya inen hisse 100 liraya her gün tavan tavan gider.

Böyle ekonomik þartlarda þirketlerin temettü vermesi beklenmez, vermemeleri daha iyidir.!

Týnaztepe özelinde de ayný þey mevcut; Lakin Týnaztepe borsanýn en iyi bilançosuna sahip fakat fiyat performansý dolar bazýnda gerçeði yansýtmýyor. Büyüklüklere karþý borsada fiyatlama sýkýntýsý bir kýsa müddet daha devam eder lakin sonra yukarý patlama gerçekleþtiðinde millet borsaya tekrar geldiðinde... 1 adet hisse almak için birbirlerini ezdiðinde......Tatile çýkmak lazým..O günler pekte uzak deðil.
    Néy Nâmé...!

7. Bu ülke insanýna yapýlan en büyük kazýk, þirketlerin iþletme sermayesi vs...aldýklarý kredi faiz ödemelerinin vergiden düþülmesidir...
    bu enflasyon sarmalýnýn en büyük nedenlerden biridir.. Þirketler alýyor krediyi... ödedikleri faizi de malýn fiyatýna bindiriyorlar... üzerine basýyorlar amortismaný... reelde kar var ancak bilançoda zarar; devlete vergi yok... halk ürün ve hizmetleri çok daha pahalýya almak zorunda kalýyor. Þirketlerde Krediyi Özkaynaklarýný aþmayacak oranla sýnýrlamak lazým!...

Hizmet sektöründe de bu sýkýntý var... Hastane saðlýk sektöründe de .. Hastanelerde birde Bina tesis kiralama sorunu var. mantar gibi devasa kiralarý halk ödüyor....!
    Allahtan týnaztepe kendi mülklerinde faaliyet gösteriyor! Özel hastanelerde kiralamanýn önüne geçecek kanunlar gerekli. Özel hastane fiyatlarý TÜÝK te bile %97 yýllýk artýþla rekor kýrýyor.
    Gýda, Eðtim ve Saðlýk ... enflasyon mahþerinin 3 atlýsý olarak milleti sömürüyor.
    Pekte uzak olamayan hedefte þu Altun avm rezidans projesinden yaratýlacak nakitler.. ve Otel Avm kompleksinin hastane dönüþümü sonrasýnda inþallah hisse baþýna 5 lira 10 lira temettüler gelir de beklediðimize deðer!

bol kazançlar olsun!
    Néy Nâmé...!

8. Kar ne kadar gelir?
    1.2 milyar olabilir mi?
    Néy Nâmé...!

Sayfa 251/344 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •