Hisseyi düþüren ekip açýsýndan baktýðýmýzda onlarda haklý !
2.7 dolardan alýp 10 dolara çýkartýp pazarlamak mý
Yoksa 0.77 dolara düþürüp 2.8 dolara çýkartýnca mý daha kolay satýlýr ?
Ýki hamlede de AYNI parayý kazanacak, oyunu oynatan !
Hisseyi düþüren ekip açýsýndan baktýðýmýzda onlarda haklý !
2.7 dolardan alýp 10 dolara çýkartýp pazarlamak mý
Yoksa 0.77 dolara düþürüp 2.8 dolara çýkartýnca mý daha kolay satýlýr ?
Ýki hamlede de AYNI parayý kazanacak, oyunu oynatan !
Dudu'ya cok takiliyorsunuz. Bu arkadaslari bilirim, deger yatirimcilaridirlar, yatirim yaparlar. Bu insanlari dogru yapip da sonuc yanlis cikti diye suclamak olmaz. Maalesef forumdaki bircogu gibi neyin ne olduguna dogru teshis koyamadilar. Hisse fiyati hikayesini yazar cunku.
Ha bana sorarsaniz... Turkiye gibi bir uckagatcilik ortaminda yatirim matirimdan bahsedeni direk shift+delete!
Daha forumdakilere gelmeden Halil Buhur var. Ilk tabanda millet usustugunde neler oluyor diye "Ne olacak, her zaman yaptiklarini yapiyorlar" seklinde, yani olayi normallestirmeye calisma yazisi vardi. Senelerin adami 2 ayda 5 kat primlenmis ve taban yemis hisselere bunu yazar mi. Yazar. Muhtemelen payini alir yazar.
Horasanlý'nin yazdýklarý neden silindi?
yanlýþ bir þey mi vardý, kim þikayet ediyor?
adam doðrularý yazmýþ, aksine millete yüksekten bu hisseyi aldýrýp ters iþlem yapan varsa SPK'ya þikayet etmek gerekir. yok öyle ytd yazdým v.s. herkesi mesajlarý IP bilgileri v.s. mevcut. SPK bu ara sosyal medyada hisse pazarlayýp ters iþlem yapanlara IPC kesiyor çatur çutur.
Benim yazdýklarýmýn bazýlarýný silmiþler. Bu yüzden yönetimi kýnýyorum, bir hafta hissenete girmiyorum. Taraf tutan hissenete güvenmiyorum.
Boykota katýlan katýlabilir. Sonuçta bizim sayemizde reklamlarda para kazanýyorlar.
Yazmayýn
Giderse zamaný gelince gider yükselir uçar biz yazdýk diye çýkmýyor düþmüyor
Mesela bugün endeks kýrmýzý iken biz neden yeþili zorluyoruz
Dipte olduðumuz için deðildir herhalde dibin dibi olduðunu yaþayarak öðrendik
Normal þartlarda bilanço beklenti üstü gelecek onu fiyatlýyor
direniyor diye düþünmek lazým
ama biz ne düþünüyoruz
iteledikleri yetmiyor daha fazla iteleyecek kurban arýyor kesin diye düþünüyoruz![]()
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri