Sayfa 251/1005 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop LXI

1. Akşam üstü pala neden döndü aldı bilmem ama salı günü net dönüş barı olduğunu yazmıştım..Önemli bir formasyon o...

Fikrim aynı.. Haftalık bar da sevimsiz
    Bu endeks haftaya yukarı giderse bu teknik analizi çöpe atmak lazım...

2. Karaduman abi durumu özetleyecek olursak.

Demir tava geldi kömür bitti,
    akıl başa geldi ömür bitti.

Denilebilir mi
    Hamdım Piştim Yandım

3. keşke hemencik borsa 11-12 bin olsada hiç bakmasam kafam rahat olur.. parayı da uzun vade gram altına gömeriz..işimize bakarız..
    vallahi bakmam ekrana..ama yapmazlar gibi geliyor..
    çoban koyun gütmenin uzmanı..boşuna işe almadılar bu çobanı..4-5 yılda 10 kat çıkmış borsa 1 yılda %30 çıksa ne oluyor farkındamısınız..5-6 yılda 13 kat çıkmış oluyor..ulen ben nerden satacam burdan alırsam..

4. daha 3-4 yıla kadar batık olan çoğu kağıtlar 50-100 tl arasında geziyor..sahipleri sabıkalı hırsız..bunlar dahi korkunç boyuta çıkmışlar..daha doğrusu çıkartılmışlar..niye..çünkü yabancı yok..yerli sisteme her ne şekilde olursa olsun girmeli..ahlaksızlık da olsa yalan da olsa girmeli..girmiyorum yahu..1 lot alırsam bunların iti oluyum..

Pazartesi, Suriye'de - hafta sonu - yeni olaylara bakıp
    Pala Hz. leri yönü tayin eder..

GARAN son yarım saat endeksi aldı.
    Vardır Bi bildiği..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. nohut dayının dediğine benzer bişey diyecem..bu borsayı yönlendiren grup yerli yatırımcıya hakaret ediyor..yerli yatırımcıyı değersiz olarak görüyor..akıllarıyla alay ediyor..ve ekranlarda çıkıp birileri buna piyasa diyor..değil kardeşim..piyasa değil bu..
    böyle piyasa olmaz..1-2 grup Türk yatırımcısıyla dalga geçiyor

7. Garan daki alım teknik kaynaklı... Yukarı kırdığı düşeni teste gelmişti. Tam oradan alım geldi..
    Üstünde kalacak mı bakalım

8. valla şu garan ı yatıralım masaya..aylık ve üzeri göstergelerde ya da neyi kullanıyorsanız onla bakalım burda..
    ya bende rahatsızlık var ya da herkes susuyor..
    bazıları işin gırgırında ama durum ciddi..viop miop yarın bir gün size de sıra gelir..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Garan daki alım teknik kaynaklı... Yukarı kırdığı düşeni teste gelmişti. Tam oradan alım geldi..
    Üstünde kalacak mı bakalım

Sayfa 251/1005 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •