Sayfa 252/735 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Yarın 5.07-5.09 gibi bir açılış, 5.20 üzerinde de kapanış beklentim ve temennim var. Kar satışları günlükçüler olacaktır ancak bu saaten sonra ve haber beklentisi çok sıcakken trade işine girmek çok akıllıca olmaz ayrıca açığa satış yapabilecek cesarete sahip bir babayiğit olacağını da sanmıyorum ( doğan holdingi gördünüz, mikemmel, anlatmaya gerek yok) şirket satılmasa bile zaten mimimum hisse değeri bence budur. Herkese bol hayırlı kazançlar. ( kişisel yorumumdur)

2.  Alıntı Originally Posted by YaBgUdOkUz Yazıyı Oku
    Yarın 5.07-5.09 gibi bir açılış, 5.20 üzerinde de kapanış beklentim ve temennim var. Kar satışları günlükçüler olacaktır ancak bu saaten sonra ve haber beklentisi çok sıcakken trade işine girmek çok akıllıca olmaz ayrıca açığa satış yapabilecek cesarete sahip bir babayiğit olacağını da sanmıyorum ( doğan holdingi gördünüz, mikemmel, anlatmaya gerek yok) şirket satılmasa bile zaten mimimum hisse değeri bence budur. Herkese bol hayırlı kazançlar. ( kişisel yorumumdur)
    Katılıyorumm trade gercekten sıkıntı dün 10 kurus kar ettik bugün 5 kurus terste kaldımm gerek yok. Riskli bekleyelim hayırlısı olsun herkese bol kazanç..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bence satış veya ortaklık haberi gelecekse hemen gelmesin. Çünkü habrr gelirse bir yüzde 20 +yüzde 10 yapar bırakır diye düşünüyorum. Eğer gec gelirse hergün yüzde 3-5 artar diye düşünüyorum bu hafta olduğu gibi. Bence haber gelcekse en az 10 gün daha gelmesin. Yatırım tavsiyesi değildir.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sn Cyber, aynı fikirdeyim.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5. Bugün alış tarafında yabancı ve yabancı adına alım yapan yatırım fınansman ve credit olması süper kokuyu aldılar herhalde..
    ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Bugün alış tarafında yabancı ve yabancı adına alım yapan yatırım fınansman ve credit olması süper kokuyu aldılar herhalde..
    ytd.
    Takas paylaşacak bir babayiğit yokmu arkadaşlar

7. hissenet uygulamasından resim paylaşabiliyor musunuz?

8. 12345678

Sayfa 252/735 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •