Haber güzellll 😉😉😉vangd için olumlu ..... nokta.... galip bakalım nası öpecek bizi .... sevecekmi... si... cekmi .... bakacaz.... cem yılmazın dediği gibi s.....ler bari😂😂😂
Haber güzellll 😉😉😉vangd için olumlu ..... nokta.... galip bakalım nası öpecek bizi .... sevecekmi... si... cekmi .... bakacaz.... cem yılmazın dediği gibi s.....ler bari😂😂😂
Siz bu hissenin yeni bir yatrımcısı sınız sanırım ? Bu hisse senedini alırken neye göre karar verdiniz ? Uzman bir yatırım danışmanından yardım mı aldınız ? Şirketin sektördeki rasyolarını mı incelediniz ? DD/PD si mi düşük yada F/K sı mı yüksek ?Sermayesimi düşük sermaye artırrma ihtimali mi var ? Teknik analiz mi yaptınız ? Yoksa temel olarak sektörü ve hisse senedini incelediniz ve sektöründe diğer hisseler gibi karlılığının artabileceğini yeni yatırımlar yapabileceğin mi öngördünüz ? Ya da BANVT gibi yabancı bir yatırımcı nın alma ihtimali olabilir mi ? Şirket her sene karlılığını arttıran ve hissedarlarına düzenli olarak temettü ödeyen bir şirket mi ? Sorular çoğaltılabilir ? Son olarak G.Ö. tanıyoruz zaten dediniz yoksa G.Ö. AVTUR da bu sene yaptığı gibi bir operasyonu ( 4 sene önce yine bu hissede yaptığı gibi ) burda da yapar bu sene yada seneye yada 3 sene sonra bende kağıdın fiyatını ucuz buldum burası uygun bi yer kendime göre uygun bi durakta inerim kazanırım mı dediniz ? Yazı tura atmadığınıza yada gözlerinizi kapayıp bistteki hisseler arasından parmakla seçmediğinize ve amacınızda bütün yatırımcılar gibi para kazanmak olduğuna göre neden bu hisseyi neden tercih ettiniz ? Bizlerle de paylaşırsanız bu topiği okuyan arkadaşlar olarak belki bizlerde faydalanabiliriz ? Nedir Vangd ile ilgili beklentiniz ? Ben laf olsun diye yazıyorum beni de aydınlatırsınız belki...Bol kazanclar dilerim...
Ne hisse imiş vangd ....Sahip bi başka , kendisi bi başka, Yatırımcısı bir baska.Bana kimse zorla aldırmadı paramın tamami da bunda degil bekliyorum yine kazanacağız. Ytd
Ralli baslarken dedim size verin diye .vermediniz.hala avel avel bakiyorsunuz pes dogrusu.real zarar buyuk borsa rekor kirdi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat
Bi noktayı daha detaylı inceleyelim.haberde diyorki 2.500.000 bedel ile satın alınan islemin iptali diyor .
Yani gelecek olan o para degildir.gelecek olan para 16.000.000 +yasal faizidir
Yani utkual dostum boş konuşmamış. Daha dikkatli okuyun görürsünüz.😀ama hareket nasil olur onu bekliyoruz tabii.haa ağustos demişti birileri ama hadi hayırlısı
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30.04.2015 tarihinde Van-Bes Besicilik San. ve Tic. A.Ş.'nin (Van-Bes) paylarının tamamının Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımıza mahsuben 2.587.254 TL bedel ile satın alınması işleminin iptaline, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımızın mahsup tarihinden itibaren hesaplanacak faizi ile 30.09.2017 tarihine kadar tahsil edilmesine,
Arkadaşım senin bahsettiğin 16 milyon artı faizi avtere iade edilecek olan bostan ve sampi için metrodan alınacak olan para...İyi oku bakalım yukarda ne yazıyor bak koyu kısım ile belirttim ödeme vadesi en geç 30 eylül olarak belirtilen 2.5 milyon ne için alınacak metrodan...Galip ağa sana kızamıyorum artık sende haklısın valla...YTD...
İstanbulda otomobil rallisi vardı da biz mi kaçırdık yahuRalliye son düzlükte katılanlar için ne diyorsun ? Çoğu topikte ağlanmalar sızlanmalar başlamış şimdiden...Bizim ky hep en tepeden katılır rallilere...Sokaktaki simitçi bile endeks 150 bin 180 bin olacak demeye başlamış...İşimiz var desene...Şelaleler rallilere benzemez ama katılsanda katılmasanda alır götürür mazallah...YTD...
Bu bilanço yani 3 çeyrek 1 borclardan 2.5 milyon dusecek.2- 30 eylul 2017 ye kadar faizi ile yaklaşık 18 milyon gelecek .1 kerede oyle taksit falan yok.yani 3. Ceyrekte gecmis yillar zararlari ödendikten sonra en az 12 milyon kalacak.Ve su an da tum sosyal medya dahil piyasada konusulan Galip Öztürk bir kere daha test edilecek.Gercek iş adamı holding sahibi oldugu görülecek , yada butun nefreti alan Türkiye de tartışılan bi patron olacak.Kime zarar verecek onlarda kendilerini biliyor zaten EYLÜL. EKIM KASIM ARALIK TA ne olacagını göreceğiz.Ytd
Yer İmleri