Sayfa 252/864 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Son birsey..son donemdeki ekstra underperformansi da ilk ceyrek bilancosunun tatmin edici olmamasindan kaynaklaniyor bence..1.3 milyar mcap e sahip bir sirket ekstra hikayesi yoksa; 700 mio ciro ve ceyreklik 20 mio kar ediyorsa sadece ve hala cok buyuk beklentilere girmemek lazim..rüstünü ispatlamasi icin 2.ceyregi beklemek lazim..henuz yatirimci guvenini kazanmis degil maalesef..belli band icinde patron kaynakli hareketler yasiyoruz sadece

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by d_kozmos Yazıyı Oku
    Ahmet Mergen Konya ve Kartonsanı yorumlamış. Konya dk-30:28 başlıyor / Kartn dk - 35:22 başlıyor.
    Ama üstad özetle zaman geldi geçti insanlar ihtiyarladı ama bu kağıtlar bir türlü bölünemedi diyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=v-CBL1gqceA
    mergen hoca hakikati söylemiş insanlar ihtiyarladı yani ünal ihtiyar olduğu için yok öyle size para benim gibi yaşlanınca parayı verecem size diyor...hahahaha..

İthale vergi gelmiş küşe kartona yokmuki?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu tahtanin kendine has bazi ozellikleri var..bu foruma yazan insanlarin %70 i belki daha fazlasi kartonsan i yuksek bedelsiz beklentisiyle almis..ve bu insanlarin cogu uzun zamandir bekledigi icin bdsz gerceklesmedigi her gun sinir harbi yasaniyor..boyle ucu acik beklenti varsa iki sey tavsiye edilir..ya her dakika tahtayi izlemeyeceksin ya da yüklü bir yatirim yapmayip bedelsize kadar unutacaksin..bu imarsiz arsa alip her gun niye imar cikmiyor diye yetkililere küfür etmek gibi birsey [emoji4]cunku bdsz disinda mevcut finansal durumuyla sirket ucuz degil aslinda..önümüzdeki donemlere iliskin artan karton talebi bilancoya yansirsa sirket potansiyel yaratacak ama eskiye donuk carpanlari su an 500 ustunu isaret etmiyor bunun farkinda olmak lazim..ytdegildir

Yarım haklılığın var.

Zaten ben belli bir rakam ve miktarı taşıyacağım bu açık ve net.

Aynen arsalar gibi.Temettüde tarlaya ektiğimiz mahsül.Evdeki kirada .

Bunda ve tahtada yapılan hareketlere lafım.

Ortaklarını keklemek için hareketler ve pozisyonlar alan bir patron için laflarımız.

Kendine dokunmayan ve üstüne alınmayanlar olmalıki onların avukatlığı burada yapılır oluyor, daha sonra yukardaki arkadaşında yazdığı gibi kayboluyorlar.

2010 dan beri buradayım kayıtlardan patronda beni bilir.YTD.

Birde Müslümanın el kitabında vardır kar payı helal faiz haram diye.

Burayı düzenleyip kar payı işini otorite yapsaya.Şirketlerin sermayeleri dahil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Burda uzun kalanlar icin ,bence patron temel hareketi 200 den 500 e cekerken yapmis ve yeter demis bence..bunun ötesi icin daha guclu bilanco veya yuksek bdsz lazim ( onun etkisi de guclu ama bilanco destegi olmadan gecici olur)

6. İşlem yasağı mi geldi ne oldu ben mi yanlış görüyorum

Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    İşlem yasağı mi geldi ne oldu ben mi yanlış görüyorum
    Yasak yok para da yok heralde
    Ne günlere kaldık ey Gâzi Hünkâr, Katır mühürdâr oldu, eşek defterdâr!

8. 450 yi kirmasi lazim bir ust banda gecebilmesi icin..hali hazirda 430-450 bandinda onceden de belirttigim gibi..kirarsa 450-470 sonra 470-500 goruyorum teknik olarak..ytdegildir

Sayfa 252/864 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •