Sayfa 252/1005 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla şu garan ı yatıralım masaya..aylık ve üzeri göstergelerde ya da neyi kullanıyorsanız onla bakalım burda..
    ya bende rahatsızlık var ya da herkes susuyor..
    bazıları işin gırgırında ama durum ciddi..viop miop yarın bir gün size de sıra gelir..
    Bakış vadeye göre değişir.
    Günlük tepki alımı farklı , trentler farklıdır..Temel değerlemeler daha farklıdır..
    Detaylı işlerdir...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Akşam üstü pala neden döndü aldı bilmem ama salı günü net dönüş barı olduğunu yazmıştım..Önemli bir formasyon o...

Fikrim aynı.. Haftalık bar da sevimsiz
    Bu endeks haftaya yukarı giderse bu teknik analizi çöpe atmak lazım...
    SONDAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Çok büyük imkanlar yakalayacağız, bunun için vatandaşlarımızdan biraz daha sabır, biraz daha metanet, biraz daha cesaret, biraz daha gayret ve elbette biraz daha destek istiyoruz.

22 senedir hep aynı piyasa seviyor metin mühendisliğini
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. haklı olarak enflasyon vardı..borsanın çıkma nedeni tamamen enflasyon, biliyoruz..enflasyonun da nedeni: faiz sebep enflasyon sonuç teziydi..bu basit bir hikaye değil..güzel işledi..
    tamam da her üründe böyle..mesela diyelim bu sene narenciyede mahsul çok azdı ve fiyat yükseldi..geçen sene benim 120 ton mandalinayı kilosunu 1 tl ye veremedim döküldü bahçeye..ama bu sene dalında 13-15 tl oldu.. seneye olmayacak belki 5-10 tl bile olmayacak..niye çünkü bu yıl mahsul olmadı..borsada böyle..yerli yatırmcı fazlasıyla sisteme girdiydi..ama seneye girmeyecek mesela..
    ben diyebilirim ki efendim benim malım geçen sene 15 idi , enflasyon var bu yıl 25 isterim..ama malesef..bana seneye 5-10 tl verecekler..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    SONDAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Çok büyük imkanlar yakalayacağız, bunun için vatandaşlarımızdan biraz daha sabır, biraz daha metanet, biraz daha cesaret, biraz daha gayret ve elbette biraz daha destek istiyoruz.

22 senedir hep aynı piyasa seviyor metin mühendisliğini
    Arkadaş sabır kelimesinde büyülü bir tılsım var sanırım ...
    Reis bunu kullandıkça millet evet ya sabır edelim mi diyo nedir
    Pala bile mal çekmiş

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Arkadaş sabır kelimesinde büyülü bir tılsım var sanırım ...
    Reis bunu kullandıkça millet evet ya sabır edelim mi diyo nedir
    Pala bile mal çekmiş
    palada aynı 2-3 günlük haber kanallarına baksan anlarsın sistemin nasıl işlediğini .
    htş 2018 den beri bizde terör listesinde gözüküyormuş haberlerde
    apo meclise çağrılıyor terörist
    İsrail suriye topraklarında ilerliyor yukarı doğru haberleri
    pkk özgür suriye ordusuyla anlaşmış fıratın doğusu batısı diye haberleri
    bizim iç siyasette öyle bir hava yaratılmışki biz oraları fet etmişiz gibi haberler
    2011 den beri bu sinemayı çekip çekip bize seyrettiriyorlar ve nedense bu kadar çoluk çocuk katledildi bu bop hikayesine ama suçlu hep başkaları bu yüzden pala herşeyi kullanıyor piyasada ve tek elle yönetiliyor borsa bu yüzden hiç birşeye şaşırmıyorum
    Son düzenleme : sindoma53; 14-12-2024 saat: 00:46.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Birleşik Metal-İş tarafından alınmış grev kararları, milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla 60 gün ertelendi.

https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1...Wjo4Ux8KA&s=19

7. HGS uygulamasından 25 bin dolar fidye isteyen Hackerlar, ele geçirdiğini belirttikleri bir kısım veriyi Darkweb üzerinden paylaştı.

1 milyondan fazla Kredi kartı bilgisini de herkese açık şekilde paylaşmakla tehdit ettiler.

https://x.com/haskologlu/status/1867...aI3eBHZ8w&s=19

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mandradasutvar abi bugün 7bin cetun püff olmuş, kasa 576bine düştü
    Yok yine olmadı... Haftaya un ufak edecek kemik kırması gerek. Karaduman a uyduk hata ettik fomo ya girmemiz lazım desinler hele bir.
    Böyle güdülmeye can kurban. Güt beni çoban.
    Not: zottirik var zottirik var..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 252/1005 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •