FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
haklı olarak enflasyon vardı..borsanın çıkma nedeni tamamen enflasyon, biliyoruz..enflasyonun da nedeni: faiz sebep enflasyon sonuç teziydi..bu basit bir hikaye değil..güzel işledi..
tamam da her üründe böyle..mesela diyelim bu sene narenciyede mahsul çok azdı ve fiyat yükseldi..geçen sene benim 120 ton mandalinayı kilosunu 1 tl ye veremedim döküldü bahçeye..ama bu sene dalında 13-15 tl oldu.. seneye olmayacak belki 5-10 tl bile olmayacak..niye çünkü bu yıl mahsul olmadı..borsada böyle..yerli yatırmcı fazlasıyla sisteme girdiydi..ama seneye girmeyecek mesela..
ben diyebilirim ki efendim benim malım geçen sene 15 idi , enflasyon var bu yıl 25 isterim..ama malesef..bana seneye 5-10 tl verecekler..
palada aynı 2-3 günlük haber kanallarına baksan anlarsın sistemin nasıl işlediğini .
htş 2018 den beri bizde terör listesinde gözüküyormuş haberlerde
apo meclise çağrılıyor terörist
İsrail suriye topraklarında ilerliyor yukarı doğru haberleri
pkk özgür suriye ordusuyla anlaşmış fıratın doğusu batısı diye haberleri
bizim iç siyasette öyle bir hava yaratılmışki biz oraları fet etmişiz gibi haberler
2011 den beri bu sinemayı çekip çekip bize seyrettiriyorlar ve nedense bu kadar çoluk çocuk katledildi bu bop hikayesine ama suçlu hep başkaları bu yüzden pala herşeyi kullanıyor piyasada ve tek elle yönetiliyor borsa bu yüzden hiç birşeye şaşırmıyorum
Son düzenleme : sindoma53; 14-12-2024 saat: 00:46.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Birleşik Metal-İş tarafından alınmış grev kararları, milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla 60 gün ertelendi.
https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1...Wjo4Ux8KA&s=19
HGS uygulamasından 25 bin dolar fidye isteyen Hackerlar, ele geçirdiğini belirttikleri bir kısım veriyi Darkweb üzerinden paylaştı.
1 milyondan fazla Kredi kartı bilgisini de herkese açık şekilde paylaşmakla tehdit ettiler.
https://x.com/haskologlu/status/1867...aI3eBHZ8w&s=19
Yok yine olmadı... Haftaya un ufak edecek kemik kırması gerek. Karaduman a uyduk hata ettik fomo ya girmemiz lazım desinler hele bir.
Böyle güdülmeye can kurban. Güt beni çoban.
Not: zottirik var zottirik var..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri