Sayfa 253/682 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Cagri yspacagina eminsiniz
    Isbank in yönetiminin ne yapacağı belli değil holding olmasi icin 10 sene önce sayın bali ve özincenin açıklaması var. Işfin in borsadan toplatilmasi ve isbank yönetiminin hiç bir şekilde müdahale etmemesi (bedelli ve hisse satışı ) yapmaması isbank adına toplamış izlenimi veriyor. Borsa da dolaşan isfin %3.68 altına dustu. Şimdi ilk genel kurulda veya toplanan isfin hissesi blok satışla isbank a geçerse holding için 1 yıldır tüm istiraklerden hisse topladığı ve erdogan in şişecam açıklaması bu işin bir an önce olacağı anlamına geliyor böyle bir yapı değişikliği için çağrı yapacaktır. Yoksa bu haliyle erdogan isbank in tüm iştiraklerinden Atatürk hisselerini alacaktır yani isbank bir şirketin %100 e sahipken erdogan in açıklaması ile yapacağı kanunla %28 lik kısım Atatürk hissesi olarak kayıt altına alınacak ve aynı şekilde sise cam da %65 lik oran üzerinden Atatürk un hisseleri 28 lik kısım ayrılacak tir tüm istirakler den bu şekilde pay alcak. Isbank in deli gibi borsadan pay almasının başla izahı olmaz. Bir de borçlanması anlamsız. paraya ihtiyacın var madem neden hisse alıyorsun

2. Isbank kuruluşunda chp Atatürk hisse si olmasına rağmen hisseler sahipsiz olduğundan isbank kurdugu aldığı şirketlere hep kendi payını göstermiş. Isbank in kasasından para çıkmasına rağmen chp Atatürk payı gösterilmemistir böylece tüm temettüler isbank a gitmiş ve tdk ve TTK temettü ödemesi olmamıştır. Siz olsanız kurduğunuz bir şirkette böyle bir olay karşısında ne yaparsınız. Erdoğan in isbank çıkışI yapması haklı bir sebeptir ve chp li üyeler orda ne is yapar bakılması lazım , Şişe camdan hazineye gelmesi gereken pay var demesi nin tek açıklaması yukarda yazdığım gibi hisselerin haklarinin gasp edilmesi olayıdır. Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluğu Atatürk hisseleri üzerinden chp yapmıştır

3. Sayin kuzey bu yazdiklariniz yillardir arzulanan ve olmasi gereken seyler ama malesef bizi bir o kadar da yaniltan seyler cumhurbaskanimiz bana duseni yaptim top mecliste dedi ve en son meclisde akp millet vekilinin soylemi var madem alamiyoruz o zaman chp ye hazine yardimini keselim soylemi bence bu isin kapandigi anlamina geliyor

4. Bence bu konu kapandi yada rafa kalkti yapilacak olsa aradan 2 aydan fazla sure gecti simdiye kadar yuzlerce hukukcu calisip bir kanun taslagi cikarmisti. Goze alamadilar sonuclarini ama beni bu hissede bekleten sey gercektende partilerin sefafligi icin bir yasa hazirlanacak mi cunku her ne kadar da tarafli basin bu sembolik bir sey deyip chp yi savunuyorsa bence avrupa birligi buna sicak bakmaz . Ben sahsen cok celiskili bakiyorum bu olaya inanin meclise gelmesi hepimizin arzusu ama cok uzadi bu is

5. Deepdark yarin satip cikarsin dert etme

6.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    Deepdark yarin satip cikarsin dert etme
    maliyet 3600 20 adet nereye satayim

7.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Sayin kuzey bu yazdiklariniz yillardir arzulanan ve olmasi gereken seyler ama malesef bizi bir o kadar da yaniltan seyler cumhurbaskanimiz bana duseni yaptim top mecliste dedi ve en son meclisde akp millet vekilinin soylemi var madem alamiyoruz o zaman chp ye hazine yardimini keselim soylemi bence bu isin kapandigi anlamina geliyor
    Yıllardir beklemek gerekir bazı şeyler yapmak için bunu hemen gelince yapmaya kalkarsan rahmetli menderes ve bakan arkadaşları gibi sonu felaket olur. Allah rahmet eylesin. Menderes ve bakanlarinin tek asilma nedeni chp nin tek parti zamanin da edindigi mal varlığını hazineye aktarmak tir. Chp o zaman mahkemeye baski yapmistir arastirin. Rahmetli Erbakan da gelir gelmez bir takım açıklamalar yapmış ve yine aynı olmuştür tanklar meydana çıkmış Erbakan istifaya zorlanmistir. erdogan ise ilk yıllardan itibaren akıllı davranış bazı konuları görmezden gelmiş Askeriye ve Anayasa Mahkemesi gibi kurumları temizlemistir. Ama yine de darbeye maruz kalmıştir ama başarılı olamamislardir. 2002 den önce bu ülkede laik kesim dindar kesime hukmetmekteydi %25 lik kesim %75 kesime kök sokturmekte namaz kuran başörtüsü gibi konular hiç bir şekilde kamuya sokulmamaktaydi ama zamanla bu gibi sorunlar kaldırıldı

8. Bazi şeyleri hemen yapmak ters etki yapabilir bunu için zaman gerekir ilk önce yiğit bulut un trt kanalında chp hisselerinin hazineye geçmesi gerektiğini yönünde açıklamalar vardi. Simdi ise erdogan in açıklamaları var yani iki yıldır bunun olması için zemin hazırlanmaktaydi sonuç alma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Sizce yiğit bulut trt kanalına çıkıp erdogan in haberi olmadan bunu dillendirmesi mümkünmüdür ????

Sayfa 253/682 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •