Sayfa 253/540 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Ne baskı yaptı gerçekten böyle itler yüzünden insanlar borsayı kumar görüyor , buraları okuyor bu itler hisselerim YKY de ve çıkmıyorum ne kadar bassanda değil 16 , 6 da göstersen su bilançonun hakkı 26 ya kadar burdayım .

Sent from my iPad using Tapatalk

2. Daha 2017/9 bilançosunu fiyatlamadı bir de şöyle son çeyrek mükemmel kâr açıklasa yabancı akmaya başladımı adi spekler o zaman görüşürüz sizin paranız varsa bizimde sabrımız var yedek şarjör ve yedek mermilerimiz hazır istersen bas 15 den aşağı da az daha stoklayalım şirkete inancımız güvenimiz tam 2017/12 bekliyorum tüm ortaklara sabır ve bol kazançlar diliyorum

3. Kgn yazdıklarını tamamına katılıyorum yedek akçe hazır 20 yıllık arkadaşım bu kağıt 7 tl şeyden al abi demişti o zaman alamadım biraz yukarılara aldım ama şimdi yedek akçe hazır bekliyor salata alırım bu kadar yabancı % 40 ni hissenin babasının hayrına almiyor

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben bugün itibariyle komple çıktım. İki temel sebep yüzünden:

1. Bu cep to cep işlemleri yüzünden fiyatın sürekli baskı altında tutulması. Bu nedenle de güzelim bilançonun bir türlü fiyatlanmamış olması.

2. Başka bir hissede kısa vadede daha yüksek bir potansiyel gördüğüm için.

Kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kaç Lot sattiniz siz mi çökerttiniz hisseyi 😀😀

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Gireceği hisse gereldir kesin

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Bu karlılık ile bu seviyelerde kalması çok ilginç bir durum teşkil ediyor. Zamanla hak ettiği yere gelecektir...

7. istediğin kadar baskı yap bugünki hareketten sonra satılacak malımız yok. o işler eskide kaldı spek efendi bu baskının sonunda bu hisse patlayacak sen verdikçe bi almaya devam edeceğiz. yarın sebi bekliyorum 16.50 ye kadar her kademeden alıcıyım eğer vermezssen namertsin.

Sayfa 253/540 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •