Sayfa 253/338 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    seni görmek güzel keko, ben yine aynı hisselerimdeyim, tmpolde de uzun zaman oldu.

Yatırımları bitirdik şimdi bilanço gelecek 14 şubat gibi gelir, ufak bir düzetlme yapmak isterim şirketin ana faaliyet alanı mobılya sektörü.Üretimin yaklaşık olarak %80 i mobılya tabı yapılan yatırımlar sonrası değişmiş olabilir.
    ben de seni gördüğüme çok sevindim dostum...açıkçası buraya yazarken senin burada olabileceğine ihtimal vermiyordum..çoktan satıp çıkmıştır diye düşünüyordum...ama yanıldım senin bu sabrına ve vefana da hayran kaldım...tam bir yatırımcı gibi davranmışsın...senin ile ilk görüştüğümüzde fiyatı 3,00-4,00 aralıklarında idi...hisse yaklaşım 5 kat çıkmıştır..performansı bence iyidir...

bu hisseyi uzun süredir takip etmediğim için doğrusu beklentilerini ve yatırımlarını bilmiyorum...ben otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine üretim yapıyor sanıyordum...

sen bu hisseyi bize biraz daha tanıtırsan sevinirim...cirosu hangi sektörlerden geliyor ?? yatırımları nedir ve olası ciro ve kara etkisi ne olacak ?? bu yatırımları ne zaman bilançolara tam anlamı ile yansıyacak ??

gerçi hala hisse elimde değildir ama yakın takibimdedir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de seni gördüğüme çok sevindim dostum...açıkçası buraya yazarken senin burada olabileceğine ihtimal vermiyordum..çoktan satıp çıkmıştır diye düşünüyordum...ama yanıldım senin bu sabrına ve vefana da hayran kaldım...tam bir yatırımcı gibi davranmışsın...senin ile ilk görüştüğümüzde fiyatı 3,00-4,00 aralıklarında idi...hisse yaklaşım 5 kat çıkmıştır..performansı bence iyidir...

bu hisseyi uzun süredir takip etmediğim için doğrusu beklentilerini ve yatırımlarını bilmiyorum...ben otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine üretim yapıyor sanıyordum...

sen bu hisseyi bize biraz daha tanıtırsan sevinirim...cirosu hangi sektörlerden geliyor ?? yatırımları nedir ve olası ciro ve kara etkisi ne olacak ?? bu yatırımları ne zaman bilançolara tam anlamı ile yansıyacak ??

gerçi hala hisse elimde değildir ama yakın takibimdedir...
    Yatırım yapan büyüme çabası içinde giren şirketlerden kolay kolay ayrılmam.

Şirket kayseri organizede yenı aldığı arsaya eskı fabrıkanın yaklaşık 3 katı büyüklüğünde yenı fabrıkasını yaptı bitirdi.
    Daha sonra dırekt yenı fabrıkaya yanlış hatılramıyorsam 4. üretim hattını direkt oraya kurdu.

Center glass diye bir şirketimiz vardı %50 iştirakti ,onun kalan %50 sinide satın aldılar, sonra sermayesını artırıp güçlendirdiler.
    İki şirket tek çatı altında toplanınca yenı farbıkada yetmez oldu, hacizden bir depo aldılar ama sürümcemede kaldı o en son mahkemelıktı.

Sonra şirket yenı farbıka bınası ve içerdeki makıneleri sat geri kırala yontemı ile bankalardan çok uyguna kaynak sağladığı gibi 2019 yılında elde ettiği rekor karın yarısı bu sat gerı kıraladan elde edılen kar dan oldu.

Bu tahtada patron çok aktif patronların tamamı mkk kaydettıklerı hısse senetlerının satışını yapıp bitirdiler.

En son fabrika bınasın mılyon dolarlık güneş enerjisi paneli taktılar kendı tuketımlerınde kullanmak uzere.

Belkı hatırlamadığım başka şeylerde vardır. Şirket yukardada bahsettığim üzere kayserıde orada malum mobılya sektoru yogun.
    faalıyet raporunda yazmasada şirketten aldığım son bilgiye göre %80 mobılya firmalarına üretim yapıyorlar ama beyaz eşya otomobil, sağlık, inşaat, v.s. birçok sektröre de üretmleri var.

Ciroya gelince zaten 3. çeyrekte çok güzel geldi şuan mobılya sektorunu tv lerde gördüğüm kadarı ile altın yılını yaşamış bizede etkisi olacak ben çok güzel bir ciro ve karlılık beklıyorum. Bi kaç gün içinde gelir zaten.

birde tahtaya bank of yön veriyor, bende peşlerindeyim :-)

Durdo forumunda güzel sohbetlerimiz olmuştu zamanında ben ordada hala devam edıyorum. sende karel deydın hatırlıyorum o da çok güzel yerlere geldi.

4. İsmail bey

bilanço için 14 şubat demiştiniz. bu bilgi teyidlimi veya kaynağı varmı ?

5.  Alıntı Originally Posted by ofis Yazıyı Oku
    İsmail bey

bilanço için 14 şubat demiştiniz. bu bilgi teyidlimi veya kaynağı varmı ?
    geçen sen 14 şubatta geldiği için bir tahmin sadece kurum isterse son gün isterse daha erkende yollayabılır.

6. verdiğin bilgiler için çok teşekürler dostum....doğru söylüyorsun o vakitler durdo ,blcyt ve karel ile yakından ilgileniyordum...blcyt dan neredeyse kar edemedim zaten benim satışımdan sonra hisse ta 5 kat çıkış yaptı...durdo ve karelden ise iyi kazanmıştım...nasip ne olur bilemem artık...şu anda da yatırım hikayesi olan gedza ambalajdayım...sermayesi düşük karlı bir şirket...bu yıl bedelsiz yapma ihtimali bile var...yapmaz ise de zaten ağabeyleri jantsa ,alcar ,egegübrenin yolunda ilerler...özelikle otomotiv sektörü için plastik aksam üretme isteği çok güzel...karlılık çok artacaktır...

her hissede kazanmak için sabır etmek şart...ben sana başarılar diliyorum dostum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. şu bank of americayı neden takip ediyorsun ki dostum...bu robot değil mi ?? bir gün alır ,sonraki gün satar...gedza tahtasında da bu aracı kurum çok aktif...pazartesi 90 bin lot almış ve gedza tavan yapmış idi....dün sattı mı satmadı mı bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle satmış olması lazım...

bank of america hakkında düşüncen nedir ?? sence nasıl davranmalı ??

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu bank of americayı neden takip ediyorsun ki dostum...bu robot değil mi ?? bir gün alır ,sonraki gün satar...gedza tahtasında da bu aracı kurum çok aktif...pazartesi 90 bin lot almış ve gedza tavan yapmış idi....dün sattı mı satmadı mı bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle satmış olması lazım...

bank of america hakkında düşüncen nedir ?? sence nasıl davranmalı ??
    Belli bir mıktarın altına düşürmem lotumu, ama bi kısmı ilede al sat yaparım,guzel kar bırakıyor bank of ıle köşe kapmaca oynuyorum güzel kazandırdı bana. Bu arada tmpol 2019 yılı geçmiş yıl karı çok yuksektır, yukarda bahsettim sebeplerden dolayı. 2020 yılında da ıyı bır kar açıklarsa ki açıklayacak bedelsiz potansiyeli aşağı yukarı %200 olacaktır.

Bi sekur olur mu göreceğiz.

Sayfa 253/338 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •