Bu spekcigin tahtada sekerlerini alirlar bak aglama sonra ....patrona hesap vereceksin ....belli ki ....yatirim tavsiyesi degildir
Bu kadar ucuz şirket yok..kapatın ekranları ...kendi çalsın kendi oynasin.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
https://m.youtube.com/watch?v=vXA79K8GDMs
Tahtacinin biraz kivirmasi gerek ...olmuyor ama
Yatirim tavsiyesi degildir
Böyle sistemin taaa agzına tüküreyim,dolar yükselir küçük yatırımcı kaybeder,dolar düşer küçük yatırımcı yine kaybeder.Oysa yıllaar önce ilk borsaya girdigimdeki düşüncem bankada duracagına şirketlere yatırım yapayım,şirketlerimiz büyüsün saflıgıyla bulaşmıştım.Meger kara cahilmişim.
Patron hisseyi bu fiyatlara çektikçe mal alsada daha fazlasını kaptırıyor .Başka bir söylemle kısır döngüye giriyor.Ben bu seviyelerden bir miktar daha aldım.Sağolasın patron!
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Hep nedense boyle spek tahtalar beni kendine cekiyor miknatis var boyle tahtalarda nedendir bilmiyorum ...ayagim ugurlu gelir genelde bakalim burada spekcik nasil hesaplar yapiyor bunu da zamanla gorecez
Yatirim tavsiyesi degildir
Bak burayı okuyor kesin , Eyyy spek elimde bir emeklilik fonu vb olsun yeminlen seni donsuz bırakırım, şaşırır kalırsın, milletin vadesi kısa veya hesap vereceği merciler , "bırak bu adamlarla uğraşma başka yerde ekmek varken ", diyebilir ,ama şahsen seninle bu düello iyi gider .
Yer İmleri