Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 253/1014 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Muhim olan doviz cinsi gelir yaratip, Tr'de harcamak.

Ingiltere'de ortalama emekli geliri ayda 800 Pound civarindadir.

Bu kisi tek bir gelirle Ingiltere'de yasayamaz, ac kalir.

Bu 800 pound TL. olarak 3.680 TL. yapar, o kisi Tr'de gul gibi de yasar.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Muhim olan doviz cinsi gelir yaratip, Tr'de harcamak.

Ingiltere'de ortalama emekli geliri ayda 800 Pound civarindadir.

Bu kisi tek bir gelirle Ingiltere'de yasayamaz, ac kalir.

Bu 800 pound TL. olarak 3.680 TL. yapar, o kisi Tr'de gul gibi de yasar.
    Bu adam para biriktirmeden, Türkiye'ye nasıl para aktaracak? Yok, Türkiye'de yaşarken maaşını alır diyorsan, İngiltere'de ikamet etme şartı vardır.

Not: İngiltere'de Age Pension haftada 160 pound.. ayda 650 pound

3. Cuba'da yasayan yabancilarin %30'u Kanadali.

Florida'da yasayan emekli Kanadali'larin sayisi 6 Milyon.

Didim Ingiliz dolu, birahane bile acmislar.

Aycicekleri surekli gunes'e doner.

Hic arkasini doneni gormedim..

4.  Alıntı Originally Posted by uthmani Yazıyı Oku
    Bu adam para biriktirmeden, Türkiye'ye nasıl para aktaracak? Yok, Türkiye'de yaşarken maaşını alır diyorsan, İngiltere'de ikamet etme şartı vardır.

Not: İngiltere'de Age Pension haftada 160 pound.. ayda 650 pound
    Bence İngilizler ingilteredeki evlerini kiraya verse bile Türkiye de rahatlıkla yaşar. Bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye deki Sağlık maliyetleri ucuz olduğu için emeklileri - yaşlıları gitmeye teşvik ettiklerini bile duyuyorum.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
    Doviz geliri ile TR de yasamak guzel gozukuyor ve kisa vadede dogru

Ama uzun vadede poundu bilemem ama dolarin degeri enflasyonun altinda kalacak gibi geliyor bana

Bunu son 20 yillik TR deki dolarin degeri vs enflasyon karsilastirmasini bildigim icin soyluyorum

Bende su anda bunu dusunuyordum. bir karar vermem lazim ya ABD de ticari bir mekan alip kiraya ver TR ye don yada Istanbul dan al ama iste herseyi ayni sepete koymakta delilik

6. Bugün İzmir Otogarının hemen 250 metre kuzeyinde ( mercedes servisinin karşısı) otoban kenarında yükselen İkon Tower satış ofisine girerek , fiyatları sorayım dedim. 3 Genç kızı oturtmuşlar ofise. Ben rahatlarını kaçırdım sanırım, adeta '' sen konuşma hele bir şu bilgi formunu doldur sonra konuşuruz '' mealinde önüme kağıdı attı ve sohbetine döndü.
    Yeni satış taktiği bu olsa gerek. Müşteri velinimetimdir den , müşteri kölemdir dönemine geçilmiş. Bu jenerasyon da alışmış bu tip davranışa yine de satın alıyorlar. Benim gibi kel aynaklar '' ilke meselesi '' yapıyoruz. Yüzsüzlüğe alışamadık.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün İzmir Otogarının hemen 250 metre kuzeyinde ( mercedes servisinin karşısı) otoban kenarında yükselen İkon Tower satış ofisine girerek , fiyatları sorayım dedim. 3 Genç kızı oturtmuşlar ofise. Ben rahatlarını kaçırdım sanırım, adeta '' sen konuşma hele bir şu bilgi formunu doldur sonra konuşuruz '' mealinde önüme kağıdı attı ve sohbetine döndü.
    Yeni satış taktiği bu olsa gerek. Müşteri velinimetimdir den , müşteri kölemdir dönemine geçilmiş. Bu jenerasyon da alışmış bu tip davranışa yine de satın alıyorlar. Benim gibi kel aynaklar '' ilke meselesi '' yapıyoruz. Yüzsüzlüğe alışamadık.
    Fiyatlar için ne dediler hocam

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün İzmir Otogarının hemen 250 metre kuzeyinde ( mercedes servisinin karşısı) otoban kenarında yükselen İkon Tower satış ofisine girerek , fiyatları sorayım dedim. 3 Genç kızı oturtmuşlar ofise. Ben rahatlarını kaçırdım sanırım, adeta '' sen konuşma hele bir şu bilgi formunu doldur sonra konuşuruz '' mealinde önüme kağıdı attı ve sohbetine döndü.
    hayret bu kadarmi tok saticilar?

belkide asiri talep oldugu icindir, baska bir sey aklima gelmiyor

Sayfa 253/1014 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •